středa 13. prosince 2017

Babské rady na dřepčíci

Food For Free (Collins Gem): Richard Mabey: Foraging for food. Click and Collect from your local. Mar babská rada na, molice, svilušky, mšice, dřepčíci , babské rady. Tento a ďalšie piny nájdete na nástenke Zahrada používateľa Maria Joklova.


PŘÍRODNÍ POSTŘIK NA MŠICE. Na bylinky a jiné rostliny, kde nechceme použít chemii, pomáhá odvar z tabáku. Aug babská rada na, molice, svilušky, mšice, dřepčíci , babské rady. Dřepčíci jsou právě přemnoženy proto, že je velmi teplé počasí a především sucho. A ještě mě napadla jedna babská rada - do hlíny zapíchat . Babské rady “, jak ošetřit napadené pokojové rostliny.


Zdraví, sílu a krásu. Jak na dřepčíky ekologickou cestou bez chemie. Malí brouci s nohama uzpůsobenýma ke skákání přezimují ve . Dna, pakostnice - byliny, bylinky, babské rady , čaj, tinktura, zelenina. Máta od návštěvy zeleninových záhonů odrazuje dřepčíky a běláska.


Podobné užitečné rady najdete v tomto pořadu vždy v neděli po obědě na Primě. Pokud jej nestihnete, tak pak v archivu u nás na webu na . Další babskou radou na svilušky je mýdlový roztok - rozpusťte kousek mýdla ve vodě. Dřepčíci (na listech jsou malé dírky jako po vpichu špendlíkem): do hlíny. První ředkvičky napadají za teplého počasí hlavně dřepčíci : jejich přítomnost. Máta peprná svou silně aromatickou vůní odrazuje dřepčíky a bělásky.


Díky ekologické ochraně zahrady a záhonů si nezahubíme užitečné pomocníky z řad živočišné říše. Vyzkoušely jsme, jestli zabírají babské rady. Phyllotreta nigripes. Insecta) řád : brouci ( Coleoptera) čeleď: mandelinkovití (Chrysomelidae). Mšice napadají listy či stonky řady okrasných rostlin, ale také zeleniny.


Existují také babské recepty na nejrůznější přírodní postřiky proti mšicím. Sběr dřepčíků nebývá podle zahradníků příliš účinný, a tak budete v boji . Mátou vyzrajete na dřepčíka. Sázím výhradně na babské rady.


Dobré rady pro toho, kdo zahradničí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky