pondělí 18. prosince 2017

Bělomasé broskvoně

Konzumenti tvrdí, že broskve ze skupiny bělomasých jsou chuťově bohatší, . Bělomasé rané odrůdy je nutné sklízet ve zcela tvrdém stavu, neboť rychle měknou a opadávají. Ve skladu pak konzumně dozrávají. Rané, od pecky neodlučitelné . Plody jsou velmi velké až velké.


Středně raná česká bělomasá odrůda. Chuť velmi aromatická . Také jsem hledala informace o této broskvoni a na internetu jsem našla, že broskve se dělí na žlutomasé, bělomasé a červenomasé - někdy zvané krvavé. Rezistentna odroda broskyne?


Zraje v polovině září, podle. Tato středně raná, bělomasá odrůda má plod má velký, kulovitě oválný. Bělomasá broskev Springtime je vynikající chuti a vůně, tvoří velké plody a plodí již jako mladý stromek.


Dostupnost: pouze osobní odběr v prodejně Tovačov. Dužina broskvoně Saturn je bělomasá , výborné chuti, dobře odlučitelná od . Přišly nám totiž dnes ráno bělomasé broskve. Zvlášť z bělomasých broskví ,“ usmála jsem se. Akorát to tak úplně není nealkoholická . Velmi raná celočervená broskev, s bílou dužninou ( bělomasá !), zraje začátkem července.


Odrůda je samosprašná. Divoce rostoucí broskvoně získáte zasazením pecek jakýchkoliv broskví. Broskve velmi dobře chutnají.


Nejpěstovanější francouzské odrůdy bělomasých nektarinek jsou: ➢ ´Snow Queen´, ´Zephir´, ´Emaraude´, ´Jade´, ´Queen Ruby´, ´Topaze´, ´Silver. Vynikající raná odrůda bělomasé broskve s velkými plody. Podobně jako pravé bělomasé broskve mají často vyšší obsah cukru v plodech. Bělomasá odrůda broskvoně s jemně ojíněnou pokožkou a dobou zrání dnů po RH. Průměrná hmotnost plodu 1g.


Fidelia - středně raná bělomasá odrůda s krémově bíle zbarvenou dužninou snadno oddělitelnou od pecky. Dužnina bílo krémové . Benedicte – pozdně zrající odrůda pocházející z . Upozornění Vážení zákazníci, u sortimentu dezinfekčních prostředků, ochranných pomůcek a droždí, je vzhledem k vysoké poptávce uvedená dostupnost pouze . V nabídce máme také broskvoně tvrdky, výborné na broskvové kompoty, žlutomasé odrůdy, bělomasé odrůdy (s bílou dužninou) nebo stromky s plochým tvarem . Letos jsme sklízeli broskve s růžovou dužninou, také takzvané bělomasé a žlutomasé. Pozdní žlutomasé broskve (sklizeň po 15. srpnu).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky