pondělí 18. prosince 2017

Bazary bazarové motorové pily stihl jednoruční

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Použité dřevoobráběcí stroje bazar : motorové pily stihl. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle . Motorová pila lišta+řetěz na motorovou pilu. Dům a zahrada - Pila stihl bazar.


Dobrý den,prodám dva roky starou motorovou pilu stihl MS 3. Pila je ve velmi slušném stavu komprese a všechno ostatní super,m. Budějovice - 39Kč. MAKITA EA3110T30B Pila řetězová motorová 300mm jednoruční. Na Aukru najdete nové i z druhé ruky.


Potřebujete pomoci s výběrem motorové pily , nebo benzínové řetězové pily? Nevíte jaký parametr je při výběru motorových pil , nebo benzínových řetězových pil . Tato pila je revolučním strojem mezi jednoručními pilami. Kompletní válec s pístem pro motorové pily Stihl TS450mm GEKO Kompletní válec s pístem mm pro motorové pily STIHL. Vhodný pro motorové pily STIHL.


SG, Stihl 0AV a Stihl MS 026. Ještě chybí Stihl 0AV a Hecht 92 které má půjčené otec. Letos je tomu let, kdy Andreas Stihl založil ve Stuttgartu firmu na výrobu motorových pil. Již let jsou motorové pily STIHL nejprodávanější značkou na světě . Speciální stroje pro stromovou chirurgii na vlastní zahradě i pro profesionální arboristy.


Jednoruční pily STIHL. Prodám motorovou pilu STIHL MS 31 půl roku stará, provozována jen na značkovém oleji STIHL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky