čtvrtek 7. prosince 2017

Dřevěné plastiky do bytu

V případě umístění dřevěné plastiky do interiéru tyto nevýhody ale téměř zanikají a naopak uvítáte přírodní vzhled s krásnou kresbou dřeva , která do Vašeho . Ručně vyráběné dřevěné sochy z masivního dřeva vyřezáváme motorovou pilou. Dřevěné sochy do zahrady. Vašich požadavků (zaslané fotografie), v životní velikosti a můžou být jen přírodní nebo ošetřené nátěrem.


Galerie: zahradní plastiky , sochy do zahrady, bytové plastiky.

Labyrint ze dřeva dřevěná socha do zahrady Dáma - osika, měď 230 . V případě použití plastiky jakožto nedílné součásti interiéru je vhodné, stejně jako u zahra tvořit návrh už ve fázi projektování domu. Ukázky prací k tématu . Buddha - dřevěné sochy Buddhy jsou nejen krásnou dekorací do moderního bytu , ale i symbol moudrosti a vyrovnanosti. Sochy kamasutra patří. Nabízíme dřevěné , kamenné a kovové sochy a sošky, ozdobné dekorace a dárky , bytové doplňky, dřevořezby.


Umělecké plastiky je třeba umísťovat do zahrady s velkým rozmyslem. Tvoří dominantu, která má být vidět, zároveň ovšem dokonale ladit s .

Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů sochy dřevěné. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Povrchová úpravy dřevěné sochy jsou vždy po dohodě. Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vámi . Kromě toho,“ přistoupila k němu a zavěsila se do něho, „bydlím v támhletom domě,“ ukázala na roh Hradčanského náměstí.


Zahradní sochy a sošky do zahrady a bytu nebo domu o hmotnost do cca kg. Vzhledem k poměrně malým rozměrům by nádržka měla být osazena jen několika . Vyráběl jsem například různé vodníčky k . Větší socha anděla, zvířete, buddhy by měla být tím pravým. Fascinuje mě co největší detail vytvořený motorovou pilou. Vyrábím sochy ze dřeva , sochy zvířat, okrasné truhlíky, zvoničky, kolostavy, plastiky , zahradní sezení a . Orel na prodej, výška 5m, materiál dub.


Pokud by měl někdo zájem, cenu píši do soukromé zprávy. Budu rád za každé sdílení. Na obrázku může být : tree . Výška sochy je 140cm, je vyrobena z ořechu a povrchově upravena olejem OSMO420.


Tento unikátní kousek je volný k odběru.

Z (většinou) dubového dřeva vyřezávám sochy vhodné zejména jako dekorace do exteriéru. Například do zahrady, k jezírku, pergole či ke vchodu do domu . Podívejte se do našeho článku, jak je to snadné! Jednu z nich tvoří socha kypré selky, která měla být celá ze dřeva , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky