čtvrtek 21. prosince 2017

Borůvky hustý provodov

Další novinkou je náš E-SHOP. Popřípadě volejte pro telefonickou domluvu předem. Prodávat budeme nasbírané plody od 02. OC Čepkov v některé dny - pro info . Krásně se poslouchalo, jak o borůvkách vypráví, . Nehospodaří na nijak skvělém pozemku.


Tam kde borůvky rostou, byl původně . Kristýna a Klára sbírají borůvky do malých krabiček, nesmí se pomačkat. Borůvka je plod plný vitamínů, obsahující neobvykle velké množství. Jediný způsob, jak dostatečně ochránit rostliny, je husté pletivo . Provodově na Zlínsku tak úžasně vynášela? V létě je farma otevřena pro veřejnost k samosběrům. Zabýváme se množením i prodejem rostlin.


Specializujeme se na množení sazenic borůvek a jejich prodejem. Pierot – smetanový jogurt na lahodném ovoci. Robert Hustý , jednatel . Ve stylovém kelímku najdete ovocnou vrstvu borůvek , která je překrytá hustým smetanovým jogurtem.


Odrůda Patriot bývá hustě obsypána plody. Obsahují velké množství vitaminů a minerálních látek, které příznivě působí na lidský organismus. Nejlepší jsou čerstvé . Keře se zahustí tak, že se rapidně sníží výnos, plody jsou jen na . Množíme sazenice borůvek , pěstujeme a prodáváme borůvky , nabízíme možnost samosběru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky