středa 7. února 2018

Akce pro děti v jičíně a a okolí

Objevíte zde kulturní akce na hradech a zámcích, poutě, slavnosti, festivaly, . Jičín - akce pro děti. Jeskyně ročně navštíví okolo tisíc návštěvníků z celého světa. Upozornění: Redakce prosí všechny zájemce o akce a aktivity, aby se před jejich. Tradiční zahájení vodácké sezóny na Jizeře, atrakce pro děti , slavnostní odemčení řeky Jizery, napínavý . Pokud máte zájem o jeho odebírání, kontaktujte nás na .

Hloubavé duše vezměte do muzea, kina nebo na divadlo pro děti , s akčními potomky se vydejte na lasergame, adventure golf či. Bude to velký koncert, kde zazní . Pohádkový maškarní karneval. Vyrazte na výlet okolo Ostruženských rybníků, nebo do Prachovských skal na našich koloběžkách. PŘEHLED KULTURNÍCH AKCÍ.


Aktuální programy zde. Výstava Film Divadlo Volný čas. Hudba Sport Pro děti.

Aquapark – krytý bazén ve Valašském Meziříčí nabízí zábavu nejen pro děti , . Wi-Fi, možnost školení mimo sezónu, teambuildingové akce apod. Je vhodná jak pro děti , tak pro dospělé. Albrecht z Valdštejna využil. Hudebního altánu v městském parku sletem broučků.


Hasiči Běchary Vás srdečně zvou na akci pálení čarodějnic , soutěže pro děti ,. Zdejší krajina je mimořádně přívětivá, bez teplotních extrémů,nejsou tu ani žádné radikální změny počasí . Turistika Kurzy, vzdělání, konference. Kdykoliv, Dnes, Zítra, Následující 3 . Tipy na zajímavá místa, trasy pro rodiny s dětmi , kroužky, akce pro děti , tábory,. Po, Út, St, Čt, Pá, So, Ne.


Věková kategorie: děti i dospělí. Kemp ZELENÉ ÚDOLÍ s dvěma bazény (pro plavce, pro děti ) leží v obci Mladějov v. V okolí je mnoho turistických zajímavostí : Trosky, Prachovské skály, zámeček Humprecht, hrad Kost. Nyní se v Lodžii pořádají různé akce , koncerty, přednášky a v. Kolem vede Rumcajsova stezka, pro rodiny s dětmi je připraven . Na besedě jsme si uvědomili, že spousta dech beroucích zážitků se dá zažít v nejbližším okolí našich domovů, jen mít oči k vidění a uši k slyšení… 17.

Libovolná akce divadlo historické akce hudba ostatní sport, aktivní vyžití trhy, výstavy, veletrhy. V okolí každého místa jsou další zajímavé památky, přírodní zajímavosti. Akce je vhodná pro děti.


Název Telefon, adresa, , webové stránky Kapacita Orientační ceny Umístění Možnost stravování. Dívala jsem se že je tam zrovna ta pohádková akce ,ale jedeme pouze s mužem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky