středa 28. února 2018

Domácí kvašené okurky

Omamná vůně a krása fialkových květů, to je levandule. Připravte si domácí levandulový sirup podle našeho receptu , ideální na limonády a ledové čaje. Domácí fialkový sirup Dna.


Fialkovým medem sladíme černý, případně domácí ovocný čaj. Přibližně dvě hrsti čerstvě natrhaných fialkových květů zalijeme .

Fialkový sirup Natrháme si hrsti fialkových květů, které zalijeme 2lt vroucí. LIPOVÝ SIRUP Květy lípy, kg cukru, šťáva ze citronů, kyselina citronová. Jarní květy už jsou sice většinou fuč a ty, co kvetou začátkem léta, zase čekají, až bude . Je fantastický na upokojenie, dochutenie limonád , dezertov a na upokojenie . Trendem v letním pití jsou potom čerstvé domácí limonády.


Recepty na ně doporučuje serveru Lidovky. Petra Kruntorádová z Pravydomaci. Nasbíráme hrst levandulových kvítků bez stonku (pouze fialová kvítka), .

Fialková voda pro obličej a fialková vodka pro radost. Výroba domácí kosmetiky pro rychlé spotřebování zažívá v poslední době nebývalý rozmach. Na zimní nachlazení je nejlepším lékem domácí zázvorový čaj s medem a citronem. Do pomerančové limonády dejte méně cukru a trochu citronové šťávy.


Nahlásit chybu v receptu. Popis receptu : Autor: Patrik Michl. Jestli máte rádi domácí limonády stejně jako já, neměly by vám uniknout tyhle recepty veverky Laskonky.


Mohou sloužit jako inspirace k vašim vlastním . Podívejte se na další nápady na téma Limonáda , Nápoje a Likéry. Zobrazit detail - Recept - Vaječňák podle naší babi Rum, Nápoje, Vánoce, Jídlo. Voda se krásně zbarví do fialkova.


Necháme louhovat hodin. Nejlépe v lednici , nebo v přítmí. Například v kuchyňské skřínce.


Druhý den vložíme do velkého . Vyrobte si domácí variantu osvěžující malinové limonády.

Vedle základního receptu na malinovku přidáváme ještě alkoholický koktejl, kterým hřešte při oslavách . LEVANDULOVÁ LIMONÁDA - RECEPT. Zaujalo mne to, tak jsem začala pátrat po receptu a na stránkách. Můžete ho použít i jen na ochucení limonády. Sbírejte fialky jen na čistém místě, abyste je před použitím nemuseli oplachovat a nesmyli z nich tak .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky