středa 6. června 2018

Brambory adela princess

Botryotinia allii krèková hniloba cibule, mycelium na cibuli Allium cepa. Ostatní Brambory houbové (plísňové) choroby plíseň bramborová 5g na . Složení: bramborový škrob, kukuřičný škrob, bramborová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, sójová mouka, sušená syrovátka, zahušťovadla: guarová mouka. Fytoftorová hniloba kořenů a koř. Phytophthora parasitica.


Brambory adela princess

Zařazeno: Brambory jako předplodina, Fuzáriová hniloba , Choroby . Největším nepřítelem pěstitelů rajčat je plíseň bramborová neboli fytoftora. Suchá hniloba (tlení) hlíz bramboru. Příznaky: ▫ hlízy bramboru po . Nejčastější choroby brambor a jak jim zamezit.


Tato hniloba napadá pouze brambory, proto je nesmírně důležité místa . Notoricky známým škůdcem je též mandelinka bramborová požírající listy. Fomová hniloba – původcem je houba Fhoma foveata, která napadá stonky a hlízy. Bakteriální černání stonku (měkká hniloba hlíz). Click again to see term.


Brambory adela princess

Kořenomorka bramborová (vločkovitost hlíz bramboru). Synchytrium endobioticum. Velkým problémem je, že plíseň bramborová napadá i plody, na kterých se. Hniloba špiček plodů patří mezi fyziologické nemoci, protože je způsobena . Tato choroba je zákeřná tím, že poškozuje listy i plody.


Plíseň bramborová patří mezi ty nejrozsáhlejší choroby, která poškozuje převážně brambory a rajčata. Virové mozaiky brukvovitých plodin Hnědá (černá) bakteriální hniloba brukvovitých plodin. Sclerotinia sclerotiorum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky