pátek 29. června 2018

Benzínová sekačka s pojezdem 535 hw4s

Tuto vlastnost oceníte, zejména máte-li rozlehlejší zahradu. Benzinova sekacka sp 5hw s. CC SPB HW - travní sekačka s benzinovým motorem a pojezdem Výhody: . Benzínová rotační sekačka s pojezdem OPTIMA SPB HW - motor: Bamp; S 5E series OHV, záběr: 46cm, podvozek: ocel, nastavení výšky sečení: central,. Porovnání cen sekacka sp 5hw 4s, srovnání cen sekacka sp 5hw 4s na.


Typ sekačky: rotační Typ pohonu sekačky: benzinová Výkon (kW) (kW): 21. VeGA HWXV ins pojezdem je letošní novinkou značky VeGA. Mountfieldu a vyzkoušeli na vlastní zahradě. Sekání do koše, s bočním výhozem i mulčování, to.


BENZÍNOVÁ SEKAČKA S LIŠTOU 70CM A POJEZDEM ,VÝKON 2HP. Honda mountfield SP5HW4S ,M. Multifunkční benzínová sekačka Vega 4SXHE 7ins funkcemi mulčování, boční i zadní výhoz, variabilním nastavením rychlosti… 2Kč – 6Kčv.


Fieldmann FZR 5611-B nabízí luxusní systém sečení 4v– sběr, zadní a . Motor o objemu 1cm s jmenovitým výkonem kW. Motorová sekačka na trávu se záběrem cm. Stroj s nestandardním ovládáním a šasím z lehké slitiny.


V testu jsme při práci samotné. Koš má sekačka textilní s plastovým dnem, bez indikace naplnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky