středa 27. června 2018

Cypřišovec

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Jedná se o divoce a rychle rostoucí jehličnan, který se . V našich podmínkách má však několik . Základní druh je divoce a rychle rostoucí jehličnan, . Je výbornou vertikální dominantou zahrady.

Rychle rostoucí jehličnan do živých plotů a zelených stěn. Předností této odrůdy je její přísně . Hledáte cypřišovec leylandův? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Jehlice jsou žluto-zelené. Na rozdíl od zeravů mají po celý rok stejnou barvu. Mar This Pin was discovered by Renata. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Cupressocyparis leylandii, vel. Cypřišek Leylandův ( cypřišovec ). Roční přírůstek metr bez problému. Typy živých plotů a jaký je vhodný pro vás? Habitus je úzký, sloupovitý.


Dorůstá do výšky 15m a šířky 4m. Nejrychleji rostoucí jehličnan, velmi odolný. Pěkný jako solitera, a také ideální na vyšší živé ploty. Prodejní výška: -5m.


Kód produktu: ZPJ729. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Tento pin objevil(a) Renata. Lawsonův nutkajský tupolistý zeravovitý cypřišovec cypřišovec Leylandův . V kategorii cypřišovec jsme našli rostlin, které naleznete v českých zahradnictvích.


Hodnotenie produktu:. Velmi rychle rostoucí jehličnan. Jeho ploché vějíře větví tmavě zelené barvy s .

Je robustní, nenáročný a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky