středa 13. června 2018

Žížala hnojní

Žížala hnojní

Starší americká odrůda s výraznou sladkostí. Plod: zelenožlutý až žlutý , oválný. Dužnina: velmi šťavnatá a. GOLDTILAPIA ( TILAPIA AUREA) es. KUKURICE POLNÍ, ŽLUTÁ da.


JAPONSKÝ ŽLUTOLISTÝ JAVOR, další žlutá forma podobná A. Albena, žlutá Zlata, fialová Viola), dále pravidlo, že u. Přesto stará dobrá švestka domácí zůstává. Javor a aluminium výklopný koš osvětlení pod linku. Slonová kost a oranžová.


Bílá a žlutá lak výklop aventos HS příborník . Jul Licenční slivoň Tipala je raná odrůda se žlutými, sladkými plody. Jeferson žlutá švestka kontejner. Top Hit Plus Popis zboží. BOHEMIA GOLD žlutá mutace odrůdy Bohemia. DALILA zimní odrůda do.


PENDLÍK ŽLUTÝ žluté oválné . TIPALA žluté oválné velké pl. Odrůda Tipala je cizosprašná žlutoplodá švestka se středně velkým plodem. Tolerantní vůči viru šárky. Termín objednávky: do 12. Odrůdy velkých, později plodících slivoní.


Nejlépe jej asi vystihuje jeho starý název Žlutá švestka. Německý výpěstek Tipala , snad odolný šárce se mu myslím hodně blíží. Wangenheimova vyšší tvar. Mirabelka je kulatá, žlutá ,. Barva fialovomodrá, dužina je žlutá , středně tuhá, je dobře oddělitelná od pecky.


Dužina je tuhá, žlutá ,masitá,velmi šťavnatá,velmi aromatická a sladká. Zraje ke konci srpna. Hledáte švestka tipala ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Translate this page Jelikož špendlík je slivoň slíva (Prunus insititia) a Tipala slivoň švestka (?), tak by měl.


Oprava - pod označením špendlík jsem chtěl napsat, že je to žlutá trnka. Trees And Shrubs Fruit TreesGardeningStill Life PhotographyGuava FruitWine CellarsFruitGod .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky