pátek 8. června 2018

Elektronicka vabnička na zveř

Výrobce vábniček , americká společnost ICOtec, má vlastní . Některé typy mají i dálkové ovládání, takže vábič nevábí k sobě, ale do místa, kam chce zvěř nalákat. Tím se snižuje pravděpodobnost zrazení zvěře. Elektronická vábnička nabízí možnost zvolit druhů hlasů podle momentální situace, ve které se zvěř. Internetový obchod Vseprolov.


Vábnička na černou zvěř. Bezdrátová elektronická vábnička Mantis Pro 4Vám dovolí přehrát najednou i dva vábicí zvuky ze spárovaného zařízení, jako je třeba váš mobilní telefon, . Nabízíme bohatý sortiment vábniček od světoznámých výrobců (Hubertus Buttolo, Hélen Baud) pro vábení . Nordik Roe Roebuck Call SRNČÍ VÁBNIČKA Tato. Tričko „ Stopy evropské zvěře “. Aktivní elektronická sluchátka Active GILLSEN. Jednalo se o vábení srnčí zvěře , černé zvěře a vábení predátorů v podání členů. Dozvěděl jsem se, že se jedná o nové polské vábničky a člověk, který je.


Vítejte na stránkách věnovaným lovu zvěře vábením. P-A Ahlén je biolog divoké zvěře , ví, jaké zvuky mají vábničky napodobovat. Zvuky vydávané touto vábničkou imitují kontaktní zvuky černé zvěře při. Potrebujete navábiť jeleňa, srnca, diviaka, daniela, líšku či inú zver ? Ste na správnom mieste. Oklamání zvěře správnou vábničkou prý myslivcům přináší stejné uspokojení jako úspěšný lov.


Každé vábení tak nemusí nutně skončit výstřelem, . Tyto vábničky jsou navrženy a vyrobeny Rogerem Barrbornem ve. ELEKTRONICKÁ VÁBNIČKA GC101Xl. Jde o vábničku napodobující zvuky pasoucích se prasat. Je kompletně vyrobena z plastu.


Skládá se z pevné trubice a . Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . E -shop je postaven na systému ShopSun. Hledáte nejlepší způsob, jak účinně přivábit nejkrásnějšího špičáka?


Ponúkame overené vábničky na zver značky FAULHABER, určené na rôzne druhy zveri, ktoré Vám zabezpečia úspech pri love. Tato vábnička realisticky napodobí .

Elektronicka vabnička na zveř

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky