úterý 15. ledna 2019

Bezsemenné odrůdy révy

Tyto bezsemenné stolní odrůdy jsou navíc náročnější . To je dáno souvislostí absence semen s . Nabízíme výběr prověřených chutných odrůd stolní vinné révy a to jak. Bezsemennost révy vinné patří mezi významné . Prodej sazenic vinné révy : moštové, stolní, rezistentní, bezsemenné. Bohatý sortiment stolních a moštových odrůd vinné révy za super ceny.

Klasické, velkoplodé, bezsemenné a rezistentní odrůdy v nabídce. Nabízíme Vám sazenice především rannějších odrůd s vyšší odolností vůči mrazu i chorobám. Réva venkovní JUPITER je bezsemenná , středně raná odrůda. Stolní bezsemenná odrůda s velkými hrozny.


Chuť je sladká s medovým nádechem, lehce do muškátu. Dobrá odolnost vůči padlí. Afrodita je Bulharská bezsemenná odrůda zrající v druhé polovině srpna. Hrozny jsou velké volné.

Bobule jsou oválné, jantarově žluté a váží – g. Réva bezsemenná CRIMSON SEEDLESS je stolní, růžová odrůda zrající v září. Většina odrůd je stolních, ale máme i několik . Pro pěstování odolných odrůd bez postřiků je nutné ideální počasí, což ve většině ročníků není. Vlasta a Zora jsou bezsemenné odrůdy révy vinné. Odrůda Rosara je zvláštní svou červenou barvou hroznů.


Krátké popisy a obrázky,. Prosím Vás, nemá někdo fotku listů a vrcholů letorostů odrůdy Kišmiš moldavskij, případně popis této . Venus - raná bezsemenná stolní modrá odrůda. Zraje koncem srpna až začátkem září. Atraktivní ovocná jahodová chuť s . Odrůda Lakemont známá také pod odznačením New York patří mezi bezsemenné odrůdy.


V poslední době jsou velmi oblíbené bezsemenné stolní odrůdy , které mají malá, zakrnělá semena a proto se dobře konzumují. Sazenice vinné révy moštové odrůdy , stolní odrůdy a bezsemenné. Dům a zahrada - Sazenice révy bazar. Nabízím sazenice bezsemenných odrůd révy vinné HIMR.


Attika patří mezi bezsemenné , středně rané odrůdy a bobule jsou sladké a šťavnaté, ve velkých hroznech.

Další odolnou odrůdou je ruský Agát Donskoj, který .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky