čtvrtek 24. ledna 2019

Barevna kura na záhony

Provádíme realizace zahrad na klíč, okrasné výsadby a travní koberce s automatickou. Zahrnuje jak zakrslé druhy, velké jen několik desítek centimetrů, tak zástupce náležící k nejvyšším bylinám světa (až metrů). Plody banánovníků , banány, jsou . Banánovník -sazenice.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Informace o prodeji ratanového nábytku na Slovensko.

Sedací souprava je vhodná pro venkovní použití v zahradách , pergolách či altánech, ale také v iteriéru. Ratanový nábytek - nádherná ratanová sedací souprava je vyrobena z přírodního ratanu s výpletem z listu banánovníku. Zásilkový prodej rostlin, pokojové květiny, citrusy a další exotické rostliny na dobírku,. Fotogalerie zahrady Přibice klikněte ZDE.


V květináči dosahuje max. Hodí se do zimní zahrady nebo i do obyváku, kde nám připomene tropickou atmosféru. Pokud chcete tuto rostlinu pěstovat venku na zahradě a ne jako pokojovku, je dobré . Já pěstuju banánovník Musa Basjoo už třetí rok venku.

Zimování banánovníků je celkem rozsáhlá problematika. Poznatky: Ideální zimoviště jsou vytápěné zimní zahrady , obytné místnosti- ale pouze u nezastiněného okna nejideálněji směrem na jih. Ve vaší zahradě vytvoří typickou tropickou atmosféru.


Díky svému dekorativnímu vzhledu je vhodnou ozdobou bytů, skleníků či zimních zahrad. Po dozrání se banány samy otvírají. Exotická zahrada Přibice, Pribice, Jihomoravký Kraj, Czech Republic.


Rozšiřujeme hodiny pro prodej rostlin, které upravujeme podle možností a průběžně. I v našich podmínkách pěstujeme banánovník jako dekorativní rostlinku v květináči v interiéru, v zimní zahradě , fóliovníků, případně . Nabízíme všechny odolné subtropické druhy rostlin pro exotickou zahradu , . Prodej okrasných dřevin. Kolem bazénu je udržovaná zahrada se vzrostlými exotickými dřevinami, jako jsou mrazuvzdorné palmy, banánovníky , juky nebo bambus.


Mrazuodolnost -až -stupňů. Rostliny, semena a sazenice . Plodí jedlé banány, takže sklízet můžete u sebe v zahradě či obývacím pokoji! Pěstujeme jej přes léto ve velkém květináči na balkoně nebo na zahradě. Tato nová varianta banánovníku je velmi vhodná pro pěstování v bytech. Otevřeny všechny skleníky, výstava je spojena s prodejem rostlin.


Jsme firma, která se zabývá prodeji mrazuvzdorných palem,juk, agáví a banánovníky pro volnou výsadbu v ČR.

Naše specializace jsou: návrhy tropických .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky