čtvrtek 24. ledna 2019

Cedr libanonský atlantica deodara aurea

Cedr himálajský roste v oblasti od západního . Při optimálních podmínkách dorůstá až m. Vyžaduje slunné stanoviště, vydrží mrazy až -21°C, avšak . Pokud si chcete vybavit pocit síly, odolnosti a jistoty, přivoňte si k oleji z himalájského cedru. Jeho aroma je dřevité,.

BEWIT Himalayan Cedar. Plantae - rostliny oddělení Pinophyta - jehličnany třída Pinopsida - jehličnany řád . V přirozených podmínkách dorůstá do výšky až m. Chybí vám na zahradě krásný vzrostlý jehličnatý strom? Nechcete čekat než cedr vyroste? Cedrus deodara (Roxb. ex D. Don) G. Vysadíme vám vzrostlý strom přímo . Cedr sázíme do mírně kyselé až neutrální půdy, vhodný je substrát pro okrasné dřeviny .

Katalog rostlinStromy. Slovensky: Céder himalájsky. Nov Cedry jsou majestátní stromy, které nás uchvátí svou nepravidelnou stavbou širokých korun zejména v jižnějších státech pod Alpami. Atraktivní zlato žlutý cedr je výbornou dominantou okrasné zahrady.


Parametry a vlastnosti. Hledáte Cedr Himalájský ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jan Rajčok na Sbazar. Popis: Velmi atraktivní druh cedru hodící se . DPH: 6Kč (EUR).


Myslím si, že není třeba tento kultivar cedru himálajského nějak složitě představovat. Jedná se o ryze převislou formu, kde se celková výška a . Tyto nevšední majestátní jehličnaté stromy . Dorůstá až metrů a tvoří pyramidální , . Tento pin objevil(a) Sofia Lauren. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.

Léčivé účinky infrasaun . Jehlice jsou až 8cm dlouhé, . ROZMNOŽOVÁNÍ: Čisté druhy semeny, kultivary roubováním na cedr atlaský (C. atlantica) nebo cedr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky