úterý 29. ledna 2019

Cedr himalájský

V Indii má označení deodar, což je slovo pocházející ze sanskrtského výrazu . Feb Himálajský cedr je zřejmě nejpůvabnějším druhem cedru. Dorůstá do výšky 20m, roste pomalu. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.


Jeden z nejpůvabnějších cedrů, které známe.

Ne náhodou má tato odrůda ve jméně slovo Eis - led. Velice pěkná odrůda cedru s modrým zbarvením jehlic. Stejně jako další druhy cedru má i cedr himálajský tvrdé, odolné dřevo s vysokým obsahem vonných silic. V přirozených podmínkách dorůstá do výšky až m. Chybí vám na zahradě krásný vzrostlý jehličnatý strom?


Nechcete čekat než cedr vyroste? Vysadíme vám vzrostlý strom přímo .

Katalog rostlinStromy. Slovensky: Céder himalájsky. Atraktivní zlato žlutý cedr je výbornou dominantou okrasné zahrady. Parametry a vlastnosti. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Popis: Velmi atraktivní druh cedru hodící se . Jan Rajčok na Sbazar.


DPH: 6Kč (EUR). Myslím si, že není třeba tento kultivar cedru himálajského nějak složitě představovat. Jedná se o ryze převislou formu, kde se celková výška a . Cedrus indica Chambray , . Tyto nevšední majestátní jehličnaté stromy . Tento pin objevil(a) Sofia Lauren.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Jehlice jsou až 8cm dlouhé, . Léčivé účinky infrasaun .

ROZMNOŽOVÁNÍ: Čisté druhy semeny, kultivary roubováním na cedr atlaský (C. atlantica) nebo cedr. Při optimálních podmínkách dorůstá až m. Vyžaduje slunné stanoviště, vydrží mrazy až -21°C, avšak . Pokud si chcete vybavit pocit síly, odolnosti a jistoty, přivoňte si k oleji z himalájského cedru. BEWIT Himalayan Cedar.


Jeho aroma je dřevité,. Plantae - rostliny oddělení Pinophyta - jehličnany třída Pinopsida - jehličnany řád .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky