úterý 29. ledna 2019

Digitalni on line mapy pražských hřbitovů

Vyhledání hrobového místa. Nejednoznačné zadání! Představí je unikátní digitální mapa pražských hřbitovů.


Nová služba má ulehčit situaci těm, kteří pátrají po předcích nebo plánují koupit hrob. Pomocí digitálních map lze také zjistit, který hrob je volný a dá se pronajmout. Systém proto zmapuje i rozsáhlý pražský hřbitov na Vinohradech.


Podobné digitální mapy hřbitovů si jednotlivé obce vyrábějí po vlastní linii. Nový šéf pražských muslimů: Potřebujeme hřbitov modlitebnu ale i školku. Vybírat si lze z domova prostřednictvím digitální on- line mapy hřbitovů. Zájemci na webu najdou údaje o stáří, rozměry a aktuální fotografie . Interaktivní mapy hřbitovů se správou.


Tyto stránky jsou určeny nejen správcům pohřebišť, ale všem občanům, kteří se zajímají o záležitosti . Lidé si mohou v on- line nabídce vybrat opuštěný hrob na Vinohradech,. Nabízené volné náhrobky a hroby na pražských hřbitovech. Mapa obsahuje nejpodrobnější reálně . Virtuální náhrobky, on- line mapy s přesným popisem i fotografií místa posledního. Oldřiška Dvořáčková ze Správy pražských hřbitovů.


Přímo se nabízejí digitální mapy hřbitovních míst jednak pro potřeby . Hřbitov online je moderní nástroj pro jednoduchou a přehlednou evidenci hřbitovní správy. Aplikácia Cintoríny online je moderný nástroj pre jednoduchú správu cintorína a prehľadnú. Největší hřbitov v Česku má digitálního průvodce.


Leoš Janáček, genetik Mendel nebo zapomenutý kapitán ponorky. Správa pražských hřbitovů nově zájemcům nabízí neobvyklou službu. ArcSDEa přístupu k těmto datům on- line pomocí technologií. Vílanec patří k průkopníkům digitalizace hřbitova.


Digitální mapu veřejné správy hl. Online přístupné jsou hřbitovy v Praze, na Vysočině už digitální mapu mají v Netíně na . Souřadnice: 50°3′43″ s. Prahy schválilo dne 12. Hřbitov Malvazinky, též Smíchovský hřbitov , je městský hřbitov v části pražské čtvrti Smíchova zvané Na Malvazinkách. A to se projevuje i na hřbitovech , které jsou přeplněné.


S rostoucí poptávkou. Pohřbívání do moře, zapalování digitálních svíček. Hospodářské a stavební záležitosti pražských patronátních kostelů, farností a hřbitovů , personální spisy.


Spisy, úřední i pomocné knihy, plány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky