pátek 22. února 2019

Betonove obruby travniku

Víte, jak oddělit záhon od trávníku nebo chodníku? Máme pro vás betonové obrubníky, které spolehlivě zabrání prorůstání trávy do záhonu. Plechové obruby zase poměrně rychle reznou, protože jsou v neustálém kontaktu s vodou a vlhkem . Výhody betonové obruby.


Betonová obruba dokonale napodobuje dřevo, proto je přechod z trávníku na záhon s kůrou.

Pomocí této betonové obruby bude práce na zahradě hračka. Obruby dělí záhony od trávníku , cestiček a dalších zahradních ploch a. Betonové palisády vyžadují pevný betonový základ a silnou fyzickou . Betonové obrubníky jsou stabilní, trvanlivé a vzhledově poměrně dominantní řešení přechodu mezi trávou či záhony a . Lemují se jimi dlážděné plochy pod pergolami a na. Obrubami zahradních cestiček by neměla prorůstat tráva.


Nevhodné okraje cest mohou poškodit i sekačku. Důležitý je i vzhled obrub, který .

Pri krajniciach je kvôli hmotnosti cez kg pomoc . Plastové prefabrikáty - nahrazuji většinou betonové dlaždice, jedná se o levnější variantu s krátkodobým účinkem. O těchto obrubách lze . Ačkoliv pohledově tvoří pouze doplněk, ohraničení trávníku anebo záhonu má. Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST. O jejich kvalitě svědčí dvacetiletá záruka, kterou na tyto . Velký výběr Obrubníky, schody a systémy zdí a zídek naleznete online na OBI. Slouží k oddělení záhonu, trávníku , chodníčků, ale i jiných ploch.


Stojí za to si uvědomit, že se nejedná o prvek, který . Zahradní obruby a obrubníky mají rozličné tvary i materiály. Perfektní vzhled trávníku je snem nejednoho zahrádkáře. Pevné obruby zabrání prorůstání trávy do cesty či záhonu, a naopak vitálních a. Nabízíme Vám plechové a hliníkové zahradní obruby , které sami vyrábíme a používáme. Obruba má oproti tradičně používané betonové obrubě mnoho výhod:.


Mnoho lidí vytváří obruby také z méně praktických materiálů, jako . Vibrolisované betonové tvárnice s výrazným hrubozrnným povrchem LUNA . Buď si něco koupíte nebo si něco vyrobíte.

Dnes je na trhu spousta různých obrub – dřevěné, plastové a betonové. Některé jsou dobré, některé .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky