pondělí 18. února 2019

Dlažba šestihran

TECHNICKÉ PARAMETRY: Rozměr: x 1cm. Vzorky hexagonu jsou k vidění na prodejně. Jedná se o betonovou dlažba vyráběnou z vysokopevnostního, dvouvrstvého betonu s postupem a technologií vibrolisování.


Tato technologie zaručuje při výrobě . Tlakem a vibrací je dosaženo . Skladebná dlažba Šestihran TBX 6-je vyráběna jako dvouvrstvá z vysokopevnostního betonu technologií vibrolisování.

CIR Brick America dlažba šestihran 24x27cm. Vymývaná dlažba šestihran. Krok 1: vyberte variantu produktu. Zvolte prosím variantu zboží. BBC Šestihran jemný, červená.


Ceny: Výrobní závod Zbůch: 36Kč vč. Prodejní sklad: 39Kč vč. Ape ceramica šestihran.

Dlažba v tvaru nepravidelného šestihranu tzv. Losanga dodá vaší dlažbě kouzlo. Břidlice přírodní – střechy, obklady a dlažba – RICHTER. Nášlapová vrstva je již při výrobě ošetřena speciální . Dvouvrstvá vibrolisovaná plošná dlažba je určena pro dláždění chodníků, okolí rodinných domů, dvo- rů, teras, pěších zón. Základní prvek ve tvaru hexagon ( šestihran ) o rozměru 6xcm.


Rating: - ‎votes - ‎CZK 289. Cihelná dlažba - čtverec 2x 2x mm. Série: COTTI DITALIA Rozměr: x cm. Esagona Old Chicago - dlažba šestihran výrobcem udávaný rozměr: 2x 2mm tloušťka: 1mm barva: hnědá povrch: matný mrazuvzdorná: ano cena je . Tonalite EXAMATT šestihran 150x171xkeramická dlažba a obklady s matným . Tato vymývaná dlažba je vhodná pro pokládku chodníků, na náměstí, pěší zóny, terasy, okolo bazénů apod.


Cihlová dlažba šestihran. Při provedení podloží z betonu a pokládce do . Formy - zámková dlažba. Jan Zámková dlažba Plošná dlažba Zatravňovací dlažba Obrubníky Silniční přídlažba Meliorační žlaby Vlastnosti betonové dlažby Možnosti . Vaše cena bez DPH, 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky