čtvrtek 21. února 2019

Cena pivnich lázních pardubice

Můžete si vybrat,zda-li si lázeň vychutnáte. Prodej pivního skla, reklamního textilu a reklamních předmětů . K pivní lázni podáváme třináctistupňový kvasnicový ležák z pardubického pivovaru Pernštejn. Když jsem při odchodu na toto upozornila, řekla, že v ceně voucheru byla koupel s rybičkami. Hodnocená nabídka: Privátní pivní nebo vinná lázeň pro dvojice.


Dnes ušetříte 5Kč díky slevě.

Romantika v horké lázni : privátní pivní či vinná koupel pro dva vč. Pozvěte svou drahou polovičku na rande do. Nabídka Hodnocení ( 399) . Chrudimsku, popíjet přitom budete ležák z pardubického pivovaru Pernštejn. Pardubice (mapa) 1zákazníků. A kde jinde se příjemně zrelaxovat než v pivních lázních.


Soukromá pivní lázeň ve vaně Lovestory pro osoby. Obsahuje: min koupel, min relaxace a 2x malé pivo během terapie pro každou osobu.

V názvech piv se nesou tři obce, které jsou součástí Mžan. Wellness s pivními lázněmi. Křišťálově čistá voda, kterou využíváme také na výrobu našich piv. Pobyt v Pivních lázních v Českém ráji s polopenzí. Popis: smrkového materiálu,tl.


Ponořte se do pivní lázně a dopřejte si tento neobyčejný zážitek s. Pivní lázně Plzeň s ubytováním v komfortních pokojích a blahodárné. Garance nejnižší ceny. ERNÝ OREL - Emotivní wellness hotel s pivními lázněmi , pivovarem a čokoládovnou v centru Kroměříže. Ceny za pivní a chmelové lázně začínají na 6korunách za osobu, pro dvě osoby je cena dvojnásobná. Samozřejmostí je i možnost . Vyberte si z naší nabídky pivních lázní za akční ceny a nechte se hýčkat.


S našimi slevami za wellness pobyty zaplatíte podstatě nižší cenu , než za kterou . Po návštěvě v pivních lázních si můžete říci: „Koupal jsem se v pivě! Kontakt: Pivovar – Restaurant Novosad Harrachov 95. Místní wellness hotely mají pro hosty též připravený zajímavý program, který . Ve spolupráci s pardubickým pivovarem Pernštejn jsme pro hosty .

Vítěz si odnese poukaz do pivních lázní , druhý v pořadí vyhraje mobilní . Nové PIVNÍ LÁZNĚ - v každé vaně i kádi je skryto kouzlo voňavého dřeva z Bílých Karpat a ruční práce, která je provedena s největší . Cena vstupenky v předprodeji 1Kč (Ticketportal vč. poplatků 2Kč). Ubytování v centru Lázní Bohdaneč. V ceně pobytu je kromě pivní lázně a masáže ještě na každý den snídaně formou bufetu a večeře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky