úterý 26. února 2019

Elektrolýza k bazénu

Kompletní zařízení na úpravu vody v bazénu do velikosti mpomocí elektrolýzi soli a automatické regulace hodnoty pH. Bazénový solinátor pro elektrolýzu soli Astralpool Sel Clear do m3. Solinátory Sel Clear jsou určené pro úpravu bazénové vody pomocí mořské nebo jedlé . Samotná jednotka se instaluje za filtraci. Pro ty klienty, kteří požadují minimální péči o vodu v bazénu , doporučujeme elektrolýzu , vybavenou i pH sondou, která automaticky měří a reguluje hodnotu pH v . Dochází zde k elektrolýze soli, tzn. V salinizační jednotce probíhá elektrolýza slané bazénové vody.


Elektrolýza k bazénu

Při tomto procesu vzniká plynný chlor, který se následně okamžitě ve vodě rozpouští za vzniku . Slovníkový pojem bazénová elektrolýza. Bazénová elektrolýza je cesta k úpravě bazénové vody. Elektrolýza soli, Bazény a příslušenství. Bazény od nás, to je kvalita, skvělý servis a rozsáhlá nabídka doplňkových služeb.


Voda v bazénu se čistí plynným chorem. U zařízení Desjoyaux dochází k čištění 1x za jednu až dvě sezóny. Pro vysávání nečistot z bazénu se používají . Jde o údaj u bazénu , u kterého se na začátku koupací . Nejprve se zmíním o desinfekci elektrolýzou kuchyňské soli (NaCl).


Tato metoda se k nám dostala z přímořských států, kde slaná voda je mnohem levnější než . Zařízení pro úpravu slané vody v bazénu zjednodušuje údržbu Vašeho bazénu. Z této soli vytvoří systém Autochlor chlór díky štěpení molekul soli (NaCl), které se rozdělí na sodík. Slaná voda v bazénu má příznivé.


Zvyšte intenzitu elektrolýzy. Ověřte, že reakční činidla v testovací sadě nejsou prošlá. U bazénů ošetřovaných elektrolýzou slané vody obecně nedoporučujeme používat nerez, protože elektrolýza soli je velice agresivní.


Agresivní je nejen na nerez a . Znamená to, že při správném fungování zařízení elektrolýzy soli a splnění podmínek . Vodu v bazénu je nutné dezinfikovat neboli zbavovat ji veškerých nežádoucích. Dezinfekce bazénové vody za pomoci elektrolýzy slané vody v cele solného. Pro bazény do cc 120mvnitřní a cca 60mvenkovní bazén. Mořská voda - elektrolýza soli SMC pro bazény do 80m2. K dezinfekci vody v bazénu je použit přirozený proces.


Zapotřebí je pouze sůl a elektrický proud: Zařízení využívá stejnosměrný proud k. Díky elektrolýze se sůl rozpadá a ve vodě zůstává pouze chlor. Solnička - Nastavení elektrolýzy. Jak se staví zahradní plastový bazén ? Obvykle instalovaná elektrolýza produkuje okolo – gramů chloru za hodinu. Při čtyřhodinovém provozu to činí nějakých . Voda je filtrována a následně ošetřena elektrolýzou , která přemění sůl na velmi .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky