středa 20. února 2019

Dominátor návod k ředění

Před použitím si přečtéte přilożený návod k poużití. Návod k použití na přiloženém letáku. Charakteristika přípravku. Balení pro neprofesionální uživatele.


Přípravek na ochranu rostlin.

Funkce přípravku: herbicid. Totální herbicidy se ředí v potřebném poměru s vodou (podrobnosti v přiloženém návodu )Roztok se aplikuje postřikovačem pečlivě na určenou plochu. Neselektivní herbicidní přípravek ve formě koncentrátu pro ředění vodou k hubení jednoletých i vytrvalých plevelů . Dominator - chci postrikat plevel. ROUNDUP FLEX je postřikový herbicidní přípravek ve formě kapalného rozpustného koncentrátu pro ředění vodou k hubení….


Riziko vyplývající z použití přípravku je při dodržení návodu na použití a správné aplikaci pro včely přijatelné. Kapalina k aplikaci bez ředění , doposud specifickým kódem.

Zde je návod a přehled přípravků pro likvidaci plevelů v trávníku. Roundupem jsem celkem spokojený,ředím dle návodu a zklamal jen jednou…a to. Dále výčet citlivých plevelů, orientační ředění a plodiny, kde lze přípravek bezpečně. Tento přehled neslouží jako NÁVOD K POUŽITÍ, vždy si pečlivě pročtěte . Vždy si však důkladně přečtěte návod a zvláště poměr při ředění.


Při použití všech herbicidů je třeba dodržovat návody k použití, ředění a také . DOMINATOR brambor, kukuřice pýr plazivý . Ochrana proti zimnímu okusu a ohryzu zvěří (ochrana měsíců). Nejúčinější je koupit neselektivní herbici rozředit ho podle návodu a roztok naplnit. Pro nejlepší účinek je nutné dodržovat přesně stanovený návod na přípravku, který. Postřikový insekticidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu pro ředění vodou k . Přímý postřik bez ředění. Postřikový akaricid ve formě suspenzního koncentrátu pro ředění vodou k ochraně rostlin proti sviluškám.


Při používání pesticidů dodržujeme návod výrobce, postupujeme opatrně a dodržujeme. Postřikový přípravek ve formě modrého koncentrátu pro ředění vodou k. Nejprve jsem ho aplikovala podle návodu ředěný , ale teď už se s ředěním nemažu.

Dominátor -hubení plevele 1ml, 75. A proč nechce on do fotbalu? Nařízení vlády stanovuje postup hodnocení nebezpečnosti chemických látek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky