středa 13. února 2019

Dětské auto s volantem na vodu

Nafukovací míč do vody s hrdiny oblíbeného dětského filmu Cars. K létu neodmyslitelně patří voda a vodní hrátky. Dětský bazének s motivem Krtečka.


Setře vodu z Timmyho kšiltovky a vyždímá konce Tammyiných vlasů. Děti se přitom hihňají a výskají. Ozve se zabouchnutí kufru, potom řidič skočí za volant a zatřese hlavou jako mokrý pes. Někam, kde si budeme moct vypůjčit auto. Okamžitě vystupte z auta ! A když skutečně vystoupí, zabouchnu dveře a sednu si zpátky za volant.


Vedle dětí stojí nějaký muž a mluví s nimi. Auto pomalu projelo a Isobel skoro ani nedýchala. Podívala se na Huga a viděla, že klouby jeho rukou svírajících volant jsou bílé.


Vyberte si z naší nabídky dětských autíček. Vše za příznivé ceny a dodáním do druhého. Dino Tatra Auto 14 73cm oranžová.


Přitom nemá o nic významnější práci než ona a děti jsou také jeho. Sevřela volant , klouby na rukou jí zbělely a na chvilku se lekla, že svoji reakci zakřičela nahlas. Nejradši by auto nechala hned za branou na prvním volném parkovacím . Dana představovala, že otevírá dveře, nasedá do auta , zabouchává dveře ajede. S volantem lze otáčet a tak se ve vodě děti výborně . Smoby dětský trenažér elektronický volant VDriver s motivem oblíbené pohádky Auta je dokonalá hračka pro každého malého milovníka závodů. Auto si vezlo celou stanici s sebou a hořáky byly umístěny v parádních kočárových lampách.


Místo dnešního volantu se jako u jízdních kol řídilo řídítky. Uklidnila se teprve, když jsme přejeli a když viděla ve voze také děti (byla se mnou má mladší sestra). Sedadlo proti vypadnutí.


Hračka do vody Cars - Velké auto do koupele Clutchgoneski stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu. Ty nejlepší dětská vozítka nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Naopak málokdo si uvědomí, že by se měl před usednutím za volant pořádně napít vody. A láhev vody si vzít s sebou i do auta.


Já je mám venku z auta. Ale neboj, já je jenom mám ve vodě , víš? Teti, já musím tocit volantem , jsou tu bójky, ať nesjedeme 88.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky