čtvrtek 11. dubna 2019

Bataty v do truhlíků

Asi se budete divit, ale batáty , jak je znáte z pultů supermarketů, pocházejí z velmi dekorativní rostliny vhodné zejména do závěsných truhlíků. Povijnice jedlá neboli Ipomoeabatata je další rostliny vhodné do větších truhlíků a jiných nádob stinných i slunných balkonů. Prozkoumejte nástěnku „Povijnice batátová - Batáty “ uživatele. Podívejte se na další nápady na téma Květiny, Rostliny a Pěstování v truhlících.


If you want to grow a sweet potato vine plant, all you need to do is to follow the next steps . Co vysadit do květinového záhonu pro začátečníky? Pěstování rostlin Coby zahradníci jste naprostí amatéři a přece jste zatoužili po krásných . Jedna z nejstarších užitkových rostlin – povíjnice jedlá neboli batátová – Ipomoea batatas je letnička vhodná do větších truhlíků a jiných nádob, . V tuzemsku bývá k mání v sortimentu vegetativně množených okrasných rostlin vhodných pro letní výsadbu na záhony, případně do truhlíků. Latinsky: Ipomea batata Povijnice jedlá je popínavá rostlina s velmi.


Odesíláme do 5-prac. Platba předem i na dobírku; Zboží na osobní . Railing planter Domácí Rostliny, Truhlíky Na Okna, Visuté Zahrady, Pěstování V Truhlících ,. The Windows Boxes of Charleston SC Nápady Do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky