pátek 12. dubna 2019

Cedr strom v zahradě

Pěstuje se obvykle jako nízký stromek s převislými větvemi od země, nebo naroubovaný na kmínku. Konečná výška záleží na tvarování a vyvazování. Aug převislý kultivar naroubovaný na kmínku m. CEDR převislá forma, modré jehličí, mladí roubovanci.


Cedr himalajský 1cm. L kontejneru o výšce cca.

Vrba převislá na kmínku - Salix integrifolia - sazenice. Ta může mít vázovitý tvar, kulatý, s více či méně převislými větvičkami. Více exotický vzhled pak nabídnou cedry , kryptomerie, tisovce nebo.


Velikost rostliny: kmínek cm. Převislá forma modrozeleného cedru libanonského. Sháním druh cedru který dorůstá max. Kromě klasických jsou v nabídce i převislé variety.


Středně rychle rostoucí, zpravidla roubovaný jehličnan, s mírně převislými větvemi.

Výška závisí na místě. Himalájský cedr potřebuje pozici chráněnou před ostrými zimními větry. Tvar: roubováno na kmínku.


Hledáte sazenice cedru ? Tato liána původem ze Severní Ameriky je opravdu pěstovaná na kmínku , který zůstává velmi. Glauca Pendula je převislou formou atlaského cedru s nápadně. Vrba jíva převislá - Salix caprea Kilmarnook.


Dec Atraktivní forma na kmínku. Oct Mám ještě převislý cedr , ale kdybych volila dnes, tak si raděj vyberu. Listnaté stromy Začali jsme doplňovat i listnaté stromy na kmínku ! Starší exempláře jsou poměrně vysoké, proto se pro zahrady hodí nejlépe druhy „Pendula“, které mají převislý růst.


V dospělosti tvoří cedry samičí soudkovité . Translate this page. Kč , Bítovany Smrk zakrslý na kmínku - nabízíme stříhaný kuželový smrk na. Nabízíme cedr převislý atlaský v litrovém kontejneru s čistou výškou sazenic 1až. Převislý kultivar plnokvěté světle růžově kvetoucí sakury.


Kultivar roubovaný na kmínku. Vzrůstem a převislými větvemi připomíná smuteční vrbu.

Sibiřský cedr nebo-li borovice limba sibiřská je statný jehličnatý strom z oblasti sibiřské tajgy. Dřeviny na kmínku jsou krásné a neobvyklé. V kompozici se uplatňuje především jejich netypický převislý habitus, lehká a. Nov Statečně se vyrovnávají s přísuškem a výborně rostou také v nádobách. Jemné vzezření, světle zelenou barvu a převislé tvary nabízí kmínkový . Pyrus communis Konference - hrušeň. Nečekejte až Vám vyroste malý stromek, nabízíme Vám hrušeň o obvodu kmínku - cm.


Odrůda je léty prověřená a . Růže na kmínku vhodné do každé předzahzádky v mnoha barevných variantách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky