čtvrtek 25. července 2019

Dřevěné víko na poklop na studnu

Dřevěný poklop ( víko ) na studnu - modřín, průměr 1cm. Masivní poklop na studnu. Vyrobeno z modřínové spárovky tl. Lepeno odolným DPU . Foto - dřevěná vrata poklopu.

Nejčastěji je dřevěný kryt studny zhotoven dvakrát, navíc pokrývá vodní zrcadlo z mrazu v zimě. Poklop na studnu - dvoudílný. Dřevo je bez povrchové úpravy. Na studnu patří poklop bezpečný, pevný a TĚŽKÝ. Teda betonový nebo litinový.


Aby s ním výše zmínění nemohli lehce pohnout. Prodám nové dřevěné pískoviště s poklopem rozměry 150x150cm výška 30cm. Dobry den, na studni mam betonovy kryt a na nem dreveny kryt z .

Hledáte na poklop studnu ? Plastový poklop na skruž , studnu - prům. Víko studny v rozměru - průměr 120cm, materiál smrkové dřevo, tl. Gril na dřevéné uhlí a brikety Tepro Toronto XXL. Vám nabízíme ručně vyrobený kryt na studnu s odnímatelným poklopem s madly.


Ano, studna musí být bezpečně zakryta, kryt pevný a odolný, ale jeho konstrukce. Já jsem si svou studnu zabezpečil takto : silon. Mar dřevěný okrasný kryt na studnu - Královéhradecký kraj, inzerce, prodám. Krycí kámen, poklop studny , jímky.


Rumpál, kryt na studnu , víko studně ,dekorace,. K okrajům studny musí mít mírný sklon tak, aby po . Dřevěná studánka STDekorační studna do zahrady je vysoká 1cm. Dom a záhrada - Studnu bazár. Drevená dekoračná studňa.


Predám nepoškodený betónový poklop na studňu , šachtu a iné. Víko poklopu s připevněnou armovací sítí a těsněním. Kromě dřeva je přípustné poklop vyrobit v podstatě z jakéhokoliv.

Dejte na kvalitu i provedení. Kryt musí mít sklon k okrajům . Tradice a zkušenosti již od . Potřebujete poklopy ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky