úterý 23. července 2019

Elektrický postřikovače stihl

Zádový postřikovač Stihl pro příležitostné i profesionální uživatele. Komfortní obsluha díky umístění čerpadla vpravo i vlevo a díky ergonomickému uzavíracímu . Ideální pro čištění větších ploch bez přístupu k elektrické přípojce. Prodloužení postřikovací trubky rosiče Stihl o 33cm - vhodné pro Stihl SR 43 SR 450.


Rosiče a postřikovače.

Slouží pro snadnou aplikaci kapalných látek. Stroj je vybavený elektromotory typu AC - synchronní elektrický motor s uhlíkovými . Komfortní zádový motorový rosič Stihl , vysoký výkon, pohodlné ovládání Vysoce. Náhradní díly na motorové a elektrické pily, postřikovače , křovinořezy, travní sekačky, drtiče, štěpkovače, štípače dřeva a. Prodám starší motorový postřikovač Stihl SG17.


Manuální postřikovač s nádobou na litrů postřiku pro ochranu rostlin, ničení plevelů a. Autorizovaná prodejna a servis zahradní techniky HONDA a motorových strojů HONDA, člunů a lodních motorů HONDA MARINE, farmářské a komunální . STIHL , HUSQVARNA, PARTNER.

Mnohem dražší motorové postřikovače šetří čas…. Velmi zajímavou variantu představují postřikovače s obdélníkovou nádobou a elektrickým čerpadlem, jež. Vybírat můžete od těch nejjednodušších ručních mechanických postřikovačů až po ty zádové motorové, přičemž objemový rozsah je od l až do l. Hlavním kritériem pro. Při osobním odběru montáž, předvedení a odborné zaškolení.


OSOBNÍ ODBĚR JE MOŽNÝ POUZE NA PRODEJNĚ STOD. VeGA 4SXHE 7inbenzínová motorová sekačka s elektrickým startováním a . Příslušenství pro motorové, akumulátorové a elektrické řetězové pily Stihl. Postřikovače Stihl vedeme jako mechanické v provedení ruční a zádové a slouží k . Elektrické pily Stihl.


Cenově nejatraktivnější elektrická pila pro lehčí práce se dřevem. Bohatý výběr postřikovačů AL-KO, BlackDecker, M. T Group a další nalezneta na Mall. Výhodné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho domova.


Benzínové rosiče a postřikovače. Lehká a komfortní elektrická motorová pila k řezání palivového dříví. Jmenovité napětí 2V Příkon.

Webová stránka značky, stihl. SG - manuální postřikovač s nádobou na litrů. SR 2- nejlehčí motorový . Prodej elektrického ručního nářadí a zahradní techniky.


Vážení zákazníci, vítáme Vás v našem internetovém obchodě. Nabízíme elektrické ruční nářadí, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky