středa 17. července 2019

Cortenovy plechy

Naše firma se zabývá prodejem a formátováním cortenových plechů. V případě zájmu o výrobky a plechy z tohoto materiálu navštivte náš E-shop . A 5(COR-TEN B) a A 6pro tenké plechy. Malovaný vzor na kovovém plechu povrch oživuje při pohledu zblízka. Další informace o hliníku s malovaným vzorem . Jak bylo uvedeno na počátku, cortenový plech s oblibou využívají nejen stavitelé a architekti veřejných budov a stále častěji . Může být fasáda domu z rezavého plechu krásná? Cortenové plechy jsou potažené rzí, která slouží jako ochranná vrstva a dodává tomuto . Ferra Pardubice - prodej hutních materiálů - plechy pozinkované, svitkové , kvarto plechy , vysokopevnostní, kotlové, Corteny, nerez, profily, nosníky.


Speciální Děrované plechy PERFO LINEA jsou vhodné jako: dekorativní plotové výplně, výplně zábradlí a balkonové výplně apod. Plechy odolné proti atmosférické korozi. S 3JO W P, CORTEN (ATMOFIX). S 2JO W, CORTEN (ATMOFIX).


Materiál pro imitaci rezavých kovů, cortenových plechů. Imitace CORTENového plechu. U nás najdete nejucelenější nabídku plechů : válcované za studena i za tepla, děrované plechy , na stavbu i do interiéru. Stříháme, vypalujeme i ohýbáme. Kromě toho má zrezivělý Cortenův povrch poněkud drsnější porézní strukturu.


Pro výrobky používáme plechy v tloušťkách od do mm. Ocelový plech CORTEN je díky svému netradičnímu vzhledu zajímavou novinkou mezi obkladovými materiály. Je vysoce odolný vůči korozi a je tak ideálním . Novým trendem fasádních obkladů se v posledních 10ti letech stal také obklad atmosfericky odolnými ocelovými plech , které se pod obchodním názvem COR- TEN . Ani tyto materiály nekombinujte příliš odvážně.


Zvenku se pak přišrouboval cortenový plech , zevnitř se přidala zvuková izolace a sádrokarton a zdi byly hotové. Výhodou podobné technologie je . Kromě větraných fasád pokrytých ocelovými plechy a kompozitními deskami provádíme opláštění perforovanými kazetami z cortenové oceli. Cortenové protihlukové panely jdou s dobou a to jak designově, tak ekologicky. Stavba je umístěna na rovinatém pozemku v . Rostliny vysazené poblíž cortenové stěny na ni také vrhají . Paulín CZ added a new photo to the albuEfektivní povrchové úpravy. Nemusíte řešit drahý cortenový obklad.


My dokážeme rezavý plech vytvořit ekonomiky a jednoduše s pomocí speciálních barev. Rekonštrukcia bytu v centre Bratislavy odhalila tehly zo zbombardovanej . Vzhledem k tomu, že cortenový materiál je dostupný pouze ve formě plechů,. Cortenový plech Je možno nechat neošetřený, nebo v některých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky