pondělí 8. července 2019

Dětský kovový trakař

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů trakař. DĚTSKÝ STAROŽITNÝ TRAKAŘ. Staré kovové kolo k trakaři.


Hledáte dětský trakař ? Trakař kovový na zahradu hračka pro dítě. Doba dodání (od obdržení platby). Prodám dětský kovový trakař. Vhodný pro děti od měšíců. Jednoduchá montáž TÜV . Rozměry: 8x 4mm.


Převážně kovové provedení. Nabízím kovové kolečko, jako nové, skoro nepoužívané. Dům a zahrada - kovovy trakar bazar. Všechny informace o produktu SPIELMAUS Outdoor kovový dětský trakař , porovnání cen z . Merkur Kolečko na písek kovové - Červená. Masivní nožičky zajistí stabilitu, odolné kolečko zas . Milí zákazníci, vzhledem k aktuální situaci s koronavirem COVID-trvá zpracování objednávek delší dobu.


Děkujeme za pochopení. Díky zahradnímu trakaři vnesete na zahradu trochu té nostalgie. Originální zahradní trakař nebo praktické kolečko je vkusnou dekorací, která lze využít jako. Poslouží nejen jako květináč, ale i jako pěkná dekorace do zahrad. Na písku i na zahradě odvede velký kus práce a malí pomocníci z něj . Dřevěný květináč ve tvaru - trakař.


Daruji bytelné kovové dětské kolečko ( trakař ) - červené, viz foto. Woody Zahradní fúrik kovový zelený. Mírně opotřebené, ale ve slušném stavu.


Pouze osobní předání - Praha - Kbely nebo. Dětský vozík s ojkou. Dekorační květináč - trakař. Kč (Cena bez DPH: 49Kč).


Choďte denně s trakařem osmnáct kilometrů a uvidíte, jak píše o svém. Všichni víme, že dětská hra není jen zábava, ale důležitá součást . Kbelík zahradní dětský růžový. Vybírejte v kategorii Kolečka a trakaře ze značek a produktů. Kolečko plechové kovové dětské na písek a zahradu zelené.


Skladem - U Vás již 21. Různé věci, převážně z kovového materiálu, kradli v době od března. Materiál: ocelová vana: . Loukoťové kolo trakaře je opatřeno kovovou obručí. Průměr kola velkého .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky