středa 31. července 2019

Co se da vysadit v cervenci

Poslední termín výsevu, abychom úrodu sklidili, je polovina července. Zajímá vás, co ještě se dá sázet v létě? Zejména fazolové lusky se výborně hodí jako zdravá příloha k masům.


Tyto rostliny také obohatí půdu o dusík, který se bude příští rok hodit. Zeleninová zahrádka v červenci Než přijde horké léto, měli byste postarat o.

Přitom se postarejte, aby se vnitřek hromady dostal na povrch a to, co bylo. Bezvadné sazenice červené řepy můžete vysadit ještě v první polovině července. Co vysadit do květinového záhonu pro začátečníky?


V letních měsících u nás bývá sucho, bouřkové srážky zahradě na vrcholu kvetení. Během zimy práce na zahradě nelze zrovna moc uspěchat, i když třeba zrovna nemrzne nebo nepadá sníh, dá se. Létem se posouváme do druhé poloviny vegetačního období, což je však.


Co můžeme v červenci ještě vysít či vysadit na prázdné záhony? Dá se na ně ještě něco sázet nebo už je na vše v červenci pozdě?

V druhé polovině měsíce se na venkovní záhony vysévá mrkev a ředkvičky, petržel,. V nejteplejších krajích lze choulostivé rostliny vysadit již počátkem měsíce,. Na začátku července takto připravené sazenice budou na konci měsíce.


Až je budete potřebovat, stačí je přenést do tepla, umístit na co. Ihned po sklizni upravíme záhon a okamžitě můžeme dát osivo či sazenice další zeleniny pro podzimní sklizeň. Prosím, co můžu vysadit v červenci na zeleninový záhon. Po sklizni zeleniny, která se sklízí teď, zůstává záhon poloprázdný, tak jakou zeleninou doplnit místa,.


Pojďme se tedy společně podívat na to, co všechno ještě můžete dohnat. Dá se také vysadit i řepka. V červnu se dá už i sklízet. Pokud jsme to z nějakého důvodu nestihli vysadit jahodník v minulém roce,.


Pravidelně rostliny kontrolujeme, abychom mohli zasáhnout co nejdříve. Co , kdy a jak sít a sázet. Pokud už máte ve skleníku první zelené posly jara, snažte se zabránit přístupu mrazu. Pokud máte skleník dobře zajištěný proti mrazu, můžete vysadit.


Tady je plán, co vše červen v zahradě vyžaduje.

K tomu vám zahrada dá i plné hrsti bylinek: kadeřavou petržel, tymián, mátu, meduňku nebo. Postarejte se o rajčata, která jste vysadili v polovině května ven nebo už předtím do skleníku. I když se radujete z bohaté úrody, kterou jste již sklidili, stále máte ještě možnost vysít a vypěstovat další čerstvou zeleninu.


Podmínky jsou pro to ideální. Vhodné druhy pro výsevy v červenci. Sklízí se jako první salát na jaře.


Ozimé odrůdy jsou významné nejen ranými sklizněmi cibule s natí, ale jako i cibule na uskladnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky