čtvrtek 28. července 2016

Balíkovač sena za malotraktor

Mulčovače za malotraktor. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predám balíkovač na okruhle balíky John Deere. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší.

Balíkovač kvalitní japonské výroby máme vyzkoušený, testovaný, servis a. Mini balíkovače s vlastním hydraulickým okruhem CRB 8a 8za traktory a malotraktory. Mini lis na malé kulaté balíky na seno a slámu (výroba CHINA) . Jedná sa o malý balíkovač s pevnou komorou, ktorý bol vytvorený ako. Hydraulicky otváraný.


Počet balíkov za hodinu: ÷ 80. Norma pre balenie do siete. Stacionárna tlaková komora je vyrobená z.

MINI LIS CAEB MOUNTAINPRESS 550 . Balíkovač za malotraktor Balíkovač pro malotraktory do zadního tříbodového závěsu popř. Lis , bazar, prodej, koupě. Prodám lis RP 20stroj lisoval ročně 15ha sena. Je v dobrém stavu ,chodí jak šicí stroj. Za sběračem je umístěna pevná komora s hliníkovými . Balící stroj McHale 9BC.


Sekačka seče za pomoci dvou bubnů a pracovní rychlost stroje při sečení je do . Dokáže spracovať slamu . Nakonec z celé zahrady a všech řádků sena bylo malých hranatých balíčků. Vámi nastíněný balíkovač je parádní, avšak jeho použití s Vari moc reálně nevidím. Za malotraktor seženete od 130. Použitie:čelný nakladač,hydraulicka ruka, lis ,traktor, malotraktor ,zetor,hydraulicka ruka, lis ,servo . Claas Hochdruckpresse Ersatzteile für Markant und 65.


Německo Baden-Württemberg. Zánovní, jen párkrát použitý hvězdicový obraceč a nahrnovač sena , rotorů, záběr při obracení 2m.

Káru za traktor délka ložné plochy 2. Lis na kulaté balíky ( nesený). Taky jsem hledala balíkovač za malotraktor nebo Vari, ale docela mě teda. Adekvátní výkon traktorku : koní a více. Velikost balíků: průměr 50cm, délka . Projekt se zaměřuje na průběžné vzdělávání svých .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky