čtvrtek 14. července 2016

Drevena mriz na popinave rostliny baumax

Mříž pro popínavé rostliny. Nerezová, poplastovaná pro dlouhou životnost. Včetně soupravy na uchycení ke stěně. Dřevěná mříž ASKO pro vaše rostliny.


Zahradní mříže na popínavé rostliny jsou nedílnou součástí konceptu zahradního programu. Konštrukcie pre popínavé rastliny nákup a rezervácia v OBI. Opěra na popínavé květiny: doručení domů nebo na prodejnu. Treláž - dekorační dřevěná mříž 230x1cm. Hledáte mriz na rostliny ? Pěstujete na své zahradě pnoucí růže, zimolez, břečťan, plaménky či jiné popínavé rostliny ? Chcete jim dodat krásný tvar?


Vyberte pro ně tu pravou oporu. Obchod: HORNBACH BAUMARKT. Druh dřeva: smrk - tlaková hnědá impregnace. Zboží je impregnováno hloubkovou tlakovou impregnací, a je tak uzpůsobeno . Pro popínavé rostliny , z tlakově impregnovaného dřeva. Mřížky na popínavé rostliny má v katalogu a zasílá na dobírku zásiokový obchod Horizont.


Pro srovnání: Baumax 180x180cm mříž 700Kč. Dřevina smrk, tlaková hnědá impregnace. CZK Pergola na ruze levně Mobilmania zboží zbozi. Vchodová oblouková pergola - oblouk na růže 3214.


Zahradní oblouk na popínavé růže s brankou 2x 1x cm Klenutý oblouk z dutých. Je ideální jako podpora pro popínavé rostliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky