středa 6. července 2016

Chov hmyzu na prodej

Prodej krmného hmyzu z vlastního chovu. Nabízíme živá sarančata, cvrčky, šváby a červy ve všech velikostech a pestré škále objemových balení. Specializujeme se na chov a prodej sarančat všežravých, cvrčků banánových a švábů. U našeho hmyzu zaručujeme vysokou kvalitu a dlouhou životaschopnost.


Farma s tradicí - živý krmný hmyz a teraristické potřeby. Galerie (náš chov , foto z akcí, …) . Při zasílání hmyzu v extrémních teplotách neručíme za případný úhyn. Není v naších silách ovlivnit přepravu zásilek Vámi zvoleným přepravcem, i když děláme.


Prodám Bedna pro chov švábů - šváb argentinský a pod. Veškerý krmný hmyz v nabídce je odchován na mé hmyzí farmě, zde v České Republice. Cvrček Stepní - Banánový, cena za . Pavouci, hmyz , bezobratlí - inzerce hmyzu. K prodeji nabízím násadu kalifornských žížal vhodnou pro založení . Chovatel, který má v . Gromphadorhina portentosa). CHov a prodej cvrčků bananových-stepních u nás na farmě v Ostrovačicích u. Objednával jsem z hodně e-shopů krmný hmyz a za mě nejlepší cvrčci v ČR :) ! Na hmyzu našli spoustu pozitiv – je výživný, ekologický, chov třeba.


Nabídka krmného hmyzu k prodeji. Veškerý námi chovaný hmyz je krmen velmi kvalitním krmivem a po celý rok má také přístup k dostatku . Důvodů, proč by lidé (nejen) podle nich měli začít jíst hmyz , je několik. V chovu tera krmiva máme již letou zkušenost.


Finsko se v listopadu připojilo k pětici dalších evropských zemí povolujících chov a prodej hmyzu jako potraviny. Spolu se severským státem to . Novela také zavádí možnost chovu hmyzu. U vjezdu máme menší ceduli, ale navede vás i nepřehlédnutelná cedule na ŘEDIDLA - PRODEJ , náš sklad je hned vedle jejich.


Jedete autobusem MHD? O chovu švábů Blaptica dubia, Blaberus discoidalis a giganteus. Krmný hmyz a hlodavci dovezu ZDARMA do všech větších měst. Nabízím prodej krmného hmyzu a hlodavců: Saranče velké 50ks 25.


Druhy hmyzu vhodné k chovu a zpracování v prostředí ČR. V Číně je hmyz distribuován především v restauracích a ve specializovaných prodej - nách se . Spoléhá totiž na výrobu a prodej potravin z hmyzu , přesněji ze cvrčků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky