úterý 30. srpna 2016

Bile male musky na kedlubnách

Na molice, malé bílé mušky , je postřik skoro zbytečný. Na jejich těle se neudrží a ochranná lhůta přípravků je příliš dlouhá. Přípravek na olejové bázi k likvidaci savých a žravých. Malé žluté lepové desky ve tvaru motýla proti mšicím, molicím, vrtuli, třásněnkám,.


Přišlo mi také, že se všude okolo vyskutují malé mušky.

Nevíte někdo, jestli je možné zeleninu ještě nějak zchránit? Ocením jakoukoliv radu. Podivný neznámý škůdce zespod lisů jako od vápna.


Malé , bílé mušky , sající na listech, při dotyku vzlétají, vyskytují se hlavně ve sklenících a na pokojových rostlinách. Dospělé, okřídlené, bíle ojíněné molice pak odlétají klikatým, nemotorným letem. Nejvíce ohroženy bývají rychlené okurky a rajčata, z okrasných rostlin pak . A napadne mi to pokojové kytky?


Napadené části se deformují a žloutnou.

Rostlina je pokryta . Krtek obecný je malé černé zvířátko, které způsobuje na našich. Jsou přenašeči virových chorob rostlin. Jak je poznám a čím škodí?


Takovej prevít jsem mívala na zahradě na kedlubnách a stíkala jsem jej čím se dalo. Zatočte se mšicemi a molicemi – Príma receptář. Molice si pochutnávají na. Na rub listů vypouštějí lepkavý výkal.


Jsou známým přenašečem chorob rostlin. Ochrana je účinná jen v počátku. Autor: Polívka Datu12. Dobrý den, na kedlubnách mám malé bílé mušky a listy mám ožrané,je na to nějaký postřik? Ekologické zemědělství lze zvládat i na velkých plochách, natož na relativně malé zahradě.


Mechanická obrana je účinná a jednoduchá. Missing: bile ‎ musky ‎ kedlubnách Veselá bída - Městská knihovna web2. Kalmar řádící v kedlubnách.

Má to svoje mušky taky, když na topere slunce, nic nepřečteš, musíš si dělat stín a jak. Je to sice bible , ale když vyškubeš rejstřík a zbytečné stránky, tak máš. Tak se nediv, že si nenecháme louskat vořechy na kedlubnách.


Na listech se začnou objevovat malé žlutozelené skvrny s tmavě hnědým okrajem,. Jedná se o bílé mušky , které jsou asi půl centimetru velké, sají ze spodní strany listů. Nastavené výchylky na kormidlech byly příliš malé na to, aby letadlo srovnaly. Mělo to prý při stavbě nějaké mušky – taková ta čínská klasika.


V kedlubnách bylo hodně vody, stuha se nacucala a pustila barvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky