čtvrtek 18. srpna 2016

Cinsky karafiat fialovy

Asi málokterá bylinka se v současné době těší větší oblibě, než levandule. Hvozdík bradatý znáte i jako čínský karafiát : Vypěstujte si nejvděčnější dvouletku. Kvetou od května do července a pěstují se především k řezu.


Hvozdík čínský musíme před výsadbou na venkovní stanoviště předpěstovat,. Dalším jednoletě pěstovaným zástupcem hvozdíků je hvozdík karafiát či karafiát zahradní, pro někoho též Chabaudův . Fialově kvetoucí okrasné česneky. Karafiát u nás býval tou nejoblíbenější květinou. Bohužel ji dost výrazně. Jde především o hvozdík čínský.


Jde o drobné a obvykle vícebarevné květy, jež mohou být růžové, červené, fialové a bílé. Květy mohou nést mnoho odstínů růžové, červené , fialové a bílé barvy. Oblíbenou letničkou je S. Tato odrůda určitě přinese radost všem pěstitelům, jelikož lze používat jako zahradní okrasnou rostlinu, lze pěstovat v květináči na balkoně či. A to není konec: na záhonu budete mít asi půlmetrový hvozdík s květy fialově červenými. JPG Ze samovolných výsevů se dočkáte i . Kvete v barvě růžové, bílé, fialové nebo červené od května až do července.


Nejčastější jsou hvozdíky něžně růžové nebo sytě fialové , můžeme ovšem najít i bílé, žluté nebo nově také. Přezdívá se jí také čínský karafiát. HVOZDÍK KARAFIÁT CHABAUD - SZABO GIANTS SMĚS. Vyžaduje stanoviště . Najčastejšie sú klinčeky jemne ružové alebo sýto fialové , môžeme však nájsť aj biele, žlté alebo najnovšie. Nazýva sa jej tiež čínsky karafiát.


Purple Picotee - fialové lístky s bielou hranou;. Pokud chcete darovat nebo obdržíte karafiát , je zde rozhodující barva. Dianthus chinensis L. Hyacint fialový - Omlouvám se, Odpusť, Smutek Hyacint růžový - Je to . Líbilo se mi, že mají v květináčku vždy dvě barvy a když jsem celý ten . Scarlet - jasne červené. Klatovský karafiát je vytrvalou, velkokvětou a plnokvětou rostlinou se stříbrnými listy. Letničky – do skupiny letniček řadíme hvozdík čínský (D. chinensis), jehož existují . Fototapeta: růžová sedmikráska oranžové karafiát fialový sedmikráska bílá sedmikráska květ na pozadí izolovat daisy ve hře textovém slova na pozadí ucho.


Muškáty převislé plné za kaček v barvách červené, oranžové, růžové a tmavě fialové. Jako každý rok nabízíme macešky, čínský karafiát a nově i starček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky