úterý 30. srpna 2016

Držáky plotových panelů

Prodej držáků překroucených i svorníkových, povrchová úprava zinkováním. Kvalitní provedení za dobrou cenu. Svařované drátěné plotové dílce ( panely ) na plot – prodej i montáž.


Držáky plotových dílů a výplní. Velmi kvalitní, elegantní a bezpečné oplocení.

Pro více informací lze shlédnout naše krátké . Počet držáků na jeden sloupek: 2. Příchytka plotového panelu GALAXIE univerzální více. Sada držáků plotového pole více. Klepnutím zobrazíte plnou velikost obrázku . Plotové panely 3D EURO.


Mohou se použít pod ploty u drátěných pletiv, svařovaných sítí i plotových panelů. Prodej veškerého příslušentví pro plotové díly a panely.

Používá se k montáži plotových panelů NYLOFOR na sloupky JEKLOVÉHO PROFILU 60×mm. Oplocení sestavené z plotových panelů. Na sloupy si namontujeme držáky podhrabových desek do stanovené. S výškou plotového panelu nám tyto rozměry určí jak hluboko plotový.


Instalují se na kulatý sloupek a slouží jako plotový držák napínacího drátu. Ve skupině průmyslových plotů se panely na čtvercové sloupky × mm uchytí . Svislý i vodorovný drát = mm. Svařované plotové panely lze namontovat s trny směřujícími nahoru nebo dolu.


Všechny sloupky jsou vybaveny vyvrtanými otvory pro hákové šrouby. Použití je velmi široké od . Koncový držák plotového dílce je montážní prvek určený k zabetonování při stavbě plotových sloupků. Spojka Zn pro nekonečnou montáž panelů PILOFOR. Na plotovém sloupku si nejprve určíme a označíme výšku osazení držáku podhrabové desky.


To učiníme například tak, že od horní hrany plotového sloupku . Nezapomeňte, že celou stavbu plotu z plotových panelů a tím i starost o veškerý materiál, můžete . Podhrabová deska: každá deska potřebuje dva držáky. Doporučujeme dodržet vnitřní rozteč mezi pilíři .

Elegantní systém oplocení formou panelů s jednoduchým ukotvením na sloupky. Zn - 5 1a 2m . Pozinkovaný držák vzpěry slouží pro snadnější usazení. Známe výhody a nevýhody plotových panelů a také dostupné typy na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky