pátek 26. srpna 2016

Atlas mořskych tvoru

Kapesní atlas léčivých rostlin. Následně Vás budeme kontaktovat ohledně času předání. Mini atlas léčivých rostlin. Vazba: vazba tuhá – celoplátěná. Kategorie: Použité knihy.


Podkategorie: Přírodní vědy. Edícia Obrazové atlasy. Při nákupu knížek v hodnotě 8Kč a více máte poštovné po ČR zdarma! Atlas léčivých rostlin - kol.


Státní pedagogické nakl. ROČNÍK, ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Středověcí vzdělanci léčivé rostliny shromažďovali, popisovali a znázorňovali v herbářích a bylinkářích. František Severa, vázaná, lehce . Z nich se vyvinuly dnešní atlasy léčivých rostlin , z nichž . Hodnocení, recenze, zajímavosti . Strádalová, Věra překladatel.


Nový atlas léčivých rostlin - Miroslav Kulfan. V této příručce najdete nejznámějších divoce rostoucích léčivých rostlin. Jsou řazeny abecedně podle. O knize: Na barevných fotografiích zachycuje více než 1léčivých bylin a rostlin s terapeutickými vlastnostmi, uvádí rozdílné používané části a vysvětluje jejich . Velký atlas léčivých rostlin - Penelope Ody (l23).


Do vyprodání všech položek. Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup. Obsahuje obrázky a podrobné popisy 1našich nejdůležitějších léčivých rostlin.


Poznatky o léčivých rostlinách (volně rostoucích nebo pěstovaných u nás) a možnostech jejich . Kniha jako nová, vázaná, uvnitř razítko majitelky. Stav: dobrý , pevná vazba. Vydal - EUROMEDIA GROUP.


Autor: Kulfan Miroslav. ATLAS LÉČIVÝCH ROSTLIN. Prodám atlas léčivých rostlin , V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky