úterý 30. srpna 2016

Brambory skudce

Erwinia tracheiphila … hniloba okurek. Pseudomonas syringae. Xanthomonas phaseoli … hniloba luštěnin. Phytophtora infestans … plíseň bramborová. Monilinia fructigena).

Fómová hniloba brambor (Phoma foveata). Kořenomorka bramborová (Rhizoctonia solani). Brambory, choroby brambor, škůdci, ochrana, mandelinka bramborová , slimáci, plíseň bramboru, černání stonku, měkká hniloba hlíz. O víkendu to na mě padlo a. Univerzální pohromou pro zeleninu, ovoce a houby jsou plísně a hniloba. Zejména u měkkých výpěstků s . Největším nepřítelem pěstitelů rajčat je plíseň bramborová neboli fytoftora.


Suchá hniloba (tlení) hlíz bramboru.

Příznaky: ▫ hlízy bramboru po . Nejčastější choroby brambor a jak jim zamezit. Tato hniloba napadá pouze brambory, proto je nesmírně důležité místa . Notoricky známým škůdcem je též mandelinka bramborová požírající listy. Fomová hniloba – původcem je houba Fhoma foveata, která napadá stonky a hlízy. Bakteriální černání stonku (měkká hniloba hlíz). Click again to see term.


Synchytrium endobioticum. Velkým problémem je, že plíseň bramborová napadá i plody, na kterých se. Hniloba špiček plodů patří mezi fyziologické nemoci, protože je způsobena . Plíseň bramborová patří mezi ty nejrozsáhlejší choroby, která poškozuje převážně brambory a rajčata.


Tato choroba je zákeřná tím, že poškozuje listy i plody. Virové mozaiky brukvovitých plodin Hnědá (černá) bakteriální hniloba brukvovitých plodin. Sclerotinia sclerotiorum.


Botryotinia allii krèková hniloba cibule, mycelium na cibuli Allium cepa. Ostatní Brambory houbové (plísňové) choroby plíseň bramborová 5g na .

Složení: bramborový škrob, kukuřičný škrob, bramborová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, sójová mouka, sušená syrovátka, zahušťovadla: guarová mouka. Fytoftorová hniloba kořenů a koř. Zařazeno: Brambory jako předplodina, Fuzáriová hniloba , Choroby .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky