pondělí 29. srpna 2016

Areka palma zlatoplodá pěstování

Botanický název: Areca lutescens Běžné názvy: Areca , Butterfly, Cane palm Oblibený druh palmy má vysoký stonek připomínající bambus, ze kterého vyrůstají . Patří mezi palmy s bambusovým kmínkem. Vysoký zlatavý stonek této palmy připomínající bambus zakončují prohnuté zelenožluté listy rostoucí vějířovitě. Nenáročná na pěstování Čistí vzduch Dekorativní Areka palma zlatoplodá průměr květináče cca cm Palmy a palmovité rostliny koupit teď v OBI! Zalévat palmu hodně, nebo málo? Umístit ji na slunce, nebo do stínu?


Záleží na druhu, který máte. A proto se nároky na pěstování můžou . Zdravím, připojila jsem se na tyto stránky s dotazem, jestli někdo nemá zkušenosti s pěstováním palmy „ Areca “. Já jsem si jednu koupila asi před . Pokojové palmy patří mezi stále oblíbenější rostliny. Jenže často jim žloutnou listy, objevují se na nich hnědé skvrny, uhnívají jim kořeny. Palmy jsou velice oblíbené rostliny, které pěstujeme. Návod na správné pěstování palem naleznete zde.


Phoenix) jsou vhodné k pěstování na přímém slunci, jiným ( Areca , Sabal, Chamaedorea) bude. Areková palma je pěstována jako zemědělská rostlina na lehkých půdách ve . Areka ( Areca ) Areka náleží do arekovitých (Aracaceae). IKEA - DYPSIS LUTESCENS, Rostlina, palma areková, Vyzdobte si domácnost rostlinami v květináčích ve vašem stylu. Ideální rostlina do . Palmy pro pěstování v bytě; Chrysalidokarpus nažloutlý - Dypsis lutescens ; Areka. Všeobecne palmy dobre znášajú plné rozptýlené svetlo,.


Prospěšné účinky pěstování pokojových rostlin dokazuje i velmi starý výzkum rostlin z roku 177. Palma zlatoplodá ( Areca Dypsis lutescens).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky