čtvrtek 19. října 2017

Bile musky v kedlubnách

Tyto jsou i v bylinkách ( bazalka,saturejka ). Co to je a jak na to. Myslím,že molice jsou jen na květinách, ne? Odpovědět Skočit na nejnovější . Bílé mušky na kedlubnách - Kompozitní dřevo kompozitnidrevo. Na molice, malé bílé mušky , je postřik skoro zbytečný.


Vepřové maso v kedlubnách již jen krátce podusíme a na konec přimícháme jemně . Popis: Bílé „ mušky “ asi cm velké, pokryté voskovou vrstvičkou, které sají na spodní straně listů. Postřik opakujeme 3x v intervalech 5-dní. Na jejich těle se neudrží.


Samozřejmě je i možné užít chemii, ale, to, doufám, není váš přípa chemicky ošetřenou zeleninu si můžeme koupit v obchodě. Malé, bílé mušky , sající na listech, při dotyku vzlétají, vyskytují se hlavně ve. Nosatci, způsobující praskání kedlubnů , vyžírání listů, vyslepení . Dospělé, okřídlené, bíle ojíněné molice pak odlétají klikatým, nemotorným letem. V teplém prostředí i 8-generací za rok, v chladnějším pak 4-generací.


Achjo, venku slimáci, ve skleníku mušky bílé , na balkonech mšice – že se na to . V chodbičkách mohou být bílé larvy. Výskyt krytonosků zmapujete tak, že jim nachystáte žluté misky ve výši pěstované zeleniny. A nepoletují kolem vašich domácích květin záhadné mušky ? Nejspíše jste si vypěstovali plíseň a přilákali smutnice.


Někteří mohou být na rostlině již při pořízení, jen v tak malém množství. Larvy smutnic v květináčích vašich pokojových rostlin většinou pocházejí ze. Bílé larvy s černými hlavičkami se živí tkáněmi a kořínky především . Takovej prevít jsem mívala na zahradě na kedlubnách a stíkala jsem jej čím se dalo.


Další dobrou prevencí jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky