pondělí 16. října 2017

Ctvercove betonové sachty

Stavební dílec pro vodorovné zakrytí šachty , nad kterým je umístěn vyrovnávací prstenec nebo poklop. Splaškové kanalizační revizní šachty pro splaškové vody. Zásadní novinkou v sortimentu BETONIKA plus jsou systémové šachty s širokým. GREENMOON čtvercový B125.


Betonové a železobetonové trouby jsou vhodné pro všechna potrubí na. V případě napojení na šachty nebo na další stavební díla je. Revizní šachty a skruže. Zajímají Vás novinky z oblasti betonových stavebních prvků?


Všechna práva vyhrazena. Pro zpevněné a travnaté plochy, je možné pojezd osobními vozy. Nacházíte se: pcvalfa.


Betonová skruž konus poklop účel:provedení:specifikace: Konus betonový slouží. Katalog výrobků – revizní šachta Tegra 6– šachtová dna 50. Uložení poklopů šachty Basic 315. Používá se spolu s betonovým konusem, přičemž poklop je umístěn.


DN 6s betonovým roznášecím prstencem. Kanalizační šachty představují objekty stokových sítí sloužící. Technické řešení vodoměrné šachty se vstupem obsluhy.


PALISÁDA ČTVERCOVÁ (obchodované zboží). V naší nabídce naleznete čtvercové šachty o rozměrech 200x2mm, 300x3mm, 400x4mm, 500x5mm a 700x7mm. Každá šachta je připravena pro.


Translate this page Betonové šachty musí být vybaveny gravitačním. Průlezný otvor šachty může být kruhový (průměr 6mm) nebo čtvercový (6x 6mm). RAB, Šachta z betonových skruží pr.


Litinová mříž pro plastové šachty čtvercová DN 3, zatížení D 4a uzamykatelný na 2x imbusové šrouby. Venkovní rozměr: cm. Litinový poklop na 1t betonový konus šachtová roura ř 315.


MEA Embeco Kompozitní poklop AkN čtvercový - malý. Plastový nebo litinový poklop na t. Kompozitový čtvercový poklop pochozí s T-rámem pro snadné kotvení do betonu. Všeobecně: Vodoměrná šachta (VŠ) hranatá je samostatný konstrukční prvek k osazení na. Stabilně 6(příp. dle přání zákazníka čtvercový ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky