pondělí 16. října 2017

Dělící stěny baumax

No, dyně měly letos spíš problém s vodou. Měla jsem i olejnou , první výsev . Tykev olejná je plodná, spolehlivá a poskytuje semena bez tvrdých. Název dýně je totiž hovorové označení pro plody tykve velkoplodé a . Zralá tykev olejná vydrží do Vánoc i déle, vysoce léčivá semena chutnají čerstvá i mírně dosušená při pokojové teplotě. Dýně hokkaido vedle záhonu s mrkví, .

Lidově: dýně , kdýně, oříšky dýňové, tekvice, turek, turecké zelí. Ta, kterou sázíme my, se jmenuje tykev olejná. Je tuhá, tmavě zelená, později se svislými žlutými proužky. Pevná slupka brání vysychání, takže . Patří sem tykve olejné , špagetové, muškátové, dýně , cukety, patisony, okrasné barevné . Je pěstovaná pro vynikající stolní olej na saláty, získaný ze semen po domácku ( Kernól).


Nahosemenná odrůda Lady Godiva, nazývaná také jako Štýrská olejná. Semínka jsou bez dřevnaté slupky. Barva: Zelená s oranžovými pruhy .

ESO je nová velmi výnosná odrůda tykve olejné s plazivou lodyhou. Na jejích semenech si můžete pochutnávat rovnou a nemusíte se zdržovat otravným loupáním slupky! Právě sem patří v dnešní . Je zvláštní tím, že její semena nevytváří . Balení obsahuje semen.


Bezslupkatá tykev, odrůda tykve s poloplazivou lodyhou. Cucurbita pepo „Herakles“. Je určena pro produkci semene na konzum i lisování. Má výborný zdravotní stav.


Kolekce RACIO-bezslupkatá tykev, odrůda tykve s poloplazivou lodyhou. Vážení zákazníci, objednávky přijaté od 19. Tykev má hodně variet, z těch nejznámějších jsou to například dýně, cukety,. Stáhněte si jej a upravte jídelníček. Vyhněte se nemocem a jarní únavě.


Jídelníček ke stažení! Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky