čtvrtek 24. května 2018

Aloe jak ji zalévat

Pokud si nejste jistí, jestli už je čas zalévat , počkejte raději ještě několik dní. Jestli svou rostlinu aloe vážně zbožňujete a chcete jí dopřát dokonalou péči, zvažte . V této době byste rostlinu měli zalévat jen asi jednou nebo dvakrát měsíčně ( pokud ji tedy nemáte celoročně ve vyhřívaných vnitřních prostorech). Jak pěstovat aloe vera. Aloe vera stačí zalévat jednou týdně, v zimních měsících pak jednou za tři týdny až měsíc.


Přes léto můžete rostlinu Aloe vera umístit ven na terasu, balkon nebo zahradu.

Rostlina má ráda čerstvý vzduch a vyšší teploty ji nevadí. Víte, jaké účinky na lidské zdraví má aloe vera a jak tuto nenáročnou rostlinu správně pěstovat. Stačí totiž pár zásad a získáte přírodní . To je hlavní zásada zalévání tohoto sukulentu.


Potřebuje málo vody a málo často, takže ji opravdu nepřelévejte, rozhodně jí. Aloe vera má dlouhou tradici v péči o tělo - přečtete si, jak vám může pomoci. Každý z nás už určitě slyšel o rostlině jménem Aloe vera.


Rostlinku aloe vera zasaďte a umístěte ji na jižní okno. Pokud chcete rostlinu pěstovat na balkoně, zvykejte ji na přímé slunce.

Navíc ke své užitkové roli jako rostlina první pomoci, má Aloe Vera. Zalévat až je horní vrstva zeminy do 2cm suchá. Pěstováním v květináči rostlina zakrní, proto listy nevyrostou tak velké, jak by mohly, kdyby rostlina rostla v zemi. Péče o rostlinu je velmi jednoduchá a zvládne ji každý začátečník. Aloe stačí zalévat v průměru jednou za týden, přičemž v . Aloe Vera má ráda sluneční paprsky a proto ji umístěte k oknu, nejlépe směřujícímu na jih.


Poraďte mi, jak ji zalévat ,kolikrát do týdne,jestli potřebuje stín,světlo a slyšela jsem,že má léčivé účinky, jak ji používat. V tomto článku si proto v krátkosti prozradíme, jak o Aloe vera pečovat. Dobrou zprávou je, že. Máme pro vás jednoduchou radu. Přesto ji nenechávejte „plavat“ v misce s vodou.


Je doporučeno hnojit aloe vera minerálními hnojivy. V zimním období rostlinu . Aloe má ráda sluneční paprsky, proto ji umístěte na světlé místo. Nejlépe na okno směřující k jihu.


Nejčastější chyby při . Zimní teploty by neměly klesat pod °C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky