pátek 18. května 2018

Angrešt stromkový

Plody zrají od začátku července a jsou střední velikosti, mají elipsovitý tvar a na . Dobře však plodí pouze keře a stromky udržované pravidelným řezem, který je . Bílý Triumph - bílý stromkový. Anglická,klasická odrůda bílého angreštu. Růst kere je bujný,má kompaktní tvar koule. Sestřih koruny po výsadbě se provádí na jaře, tak, .

Angrešt s vysokou odolností vůči chorobám. Tvar plodu: středně velký, elipsovitý. Barva plodu: žlutozelená. Dužnina: sladce navinulá.


Nejoblíbenější pro pěstování na zahrádkách. Chuť sladkokyselá až sladká. Plody jsou velké, oválné zlatožluté barvy, s tlustší slupkou. Rating: - ‎votes - ‎CZK 150. Ve formě stromku nám angrešt zabírá méně místa, plody .

Objednávka kvalitní sazenice. Rychlé dodání, skvělé ceny, kvalitní rostliny. Odrůdy angreštů jsou samosprašné.


Nejlépe mu vyhovují půdy hlinité nebo . Rostliny prodáváme již zakořeněné. Plod : střední, elipsovitý. Slupka : žlutozelená se středním žilkováním . Další rok již musíte hnojit tekutým hnojivem, protože zásoba živin se vyčerpá a bude nutné ji . Nová kvalitní odrůda vyšlechtěná na Ukrajině.


Výtečná chuť, vysoká plodnost a odolnost vůči padlí. Invicta - bílý stromkový. Raná odrůda,zraje v 1. Odolnost proti americkému padlí je vysoká. Je to úrodná,pravidelně plodící odrůda.


V zahrádkách se většinou pěstuje angrešt stromkový. Sklizeň ze stromků je snadnější než z keřů a ovoce bávý kvalitnější. Rod ‎: ‎ meruzalka ‎ (Ribes) Čeleď ‎: ‎ meruzalkovité ‎ (Grossulariaceae). Stromkové sazenice štěpované na.


V případě nedostupnosti, nahrazujme odrůdou.

Raně zrající odrůda odolná k americkému padlí angreštovému. Původ: Vyšlechtit Dr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky