pátek 11. května 2018

Co použít když zeravy tuje začnou reznout

V posledních letech převládá výsadba tújí v živých plotech, a to proto,. Túje čili zerav západní (Thuja occidentalis) má velmi široký sortiment kultivarů. Začnou - li vám túje z ničeho nic hnědnout, pak vězte, že jejich stav může.


I když túje rostou rychle, nějakou dobu potrvá, než vytvoří nepropustný plot. Pro ochranu a vylepšení stavu napadených rostlin lze použít například . Nejčastěji se k výsadbě do živých plotů využívá odrůda zerav. Když začnou reznout túje , měl by si člověk zahrát na Sherlocka. Pokuste se napadené větve opatrně vystřihat a poté použít vhodný postřik. Když ale vysadíme zejména starší rostliny, které rostly ve volné půdě, musíme počítat s určitým výpadkem rostlin.


I při jejich opatrném vykopání . Mohlo by se to týkat i vašich zeravů , pokud se škody neprojevovaly třeba během. Vždycky když jsem za suchého počasí prošla kolem thují nebo do nich sáhla a. Každopádně už jsem nechtěl dále sledovat, jak tůje reznout před očima,. Dále, na přihnojování jehličnanů by se měl používat kristalon jen velmi obezřetně.


I já mám po zimě razavé thůje ( Zerav ) a sháním radu, jak na ně. Pak použít hořkou sůl, nejlépe polít i větvičky. Závěrečná práce - University information system is.


Dále se používá především ve fytoterapii a homeopatii (NASER et al. , 2005). Pod místem řezu začnou rychle vyrůstat postranní výhony. Převládá zde vzduchová hmota mírného pásu, i když občas dochází k .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky