čtvrtek 10. května 2018

Aquapark pasohlávky novoroční slevy

Aqualand Moravia je nejmodernější zábavní vodní centrum v České republice. Naleznete jej v Pasohlávkách na jižní Moravě . AKCE BYLA UKONČENA, DĚKUJEME! Léto v Aqualandu Moravia: sleva na jakoukoli vstupenku a další slevy. Na webu Tripadvisor naleznete 4recenzí zákazníků, fotografii a výhodné nabídky pro Pasohlávky , . Aqualand Inn se nachází v Pasohlávkách , metrů od Aqualandu Moravia. Speciální nabídka - třílůžkový pokoj s novoročním balíčkem.


Vila Moravia v Pasohlávkách nabízí vlastní bezplatné parkoviště a slevy do aquaparku Aqualand. Novoroční výprodej photo. Slevy a akce do aquaparku v Pasohlávkách.


Zajisté se Vám budou hodit . Další soutěže budou novoroční - takové pokračování. Wakeboardy, nafukovací aquapark na vodě, dobrý restaurace a pořád nějaký. A pro ostatní HLÁSÍM slevu na libovolné ošetření s heslem “Petra20”. Nabízí velké množství atrakcí a tobogánů, u kterých vám . Občas se zde konají slavnostní vernisáže, koncerty a propagační akce nových knih.


Zagroń Istebna s atrakcemi pro děti, Mini ZOO a aquaparkem Olza. Sázavou Brno a Moravský kras Pasohlávky České Budějovice Třebíč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky