středa 23. května 2018

Calla pěstování v květináči

Rostliny kvetou často již v zimě, kdy nás květy potěší dvojnásob. Pěstování pokojové kaly. Ve své africké domovině roste kala v oblastech, které . Callu , árónovitou bahenní rostlinu, která pochází z Kapska, zná snad každý. Je tedy výhodné postavit květináč do misky, v níž je voda stále.


Calla pěstování v květináči

Vadí jí i pouhé otočení květináče. Dá se pěstovat jako pokojová, venkovní nebo zahradní rostlina. V bytě se pěstují dva nejrozšířenější druhy, . Budu ráda za informace o pěstování v květináči a jejím přezimování.


Mnozí lidé si při pěstování kaly představují nádherné svatební kytice z kaly a stále. Velký efekt poskytnou i kaly v květináčích na terase či na balkonu. Jako pokojové rostliny se pěstují dva druhy a to Z. Dá se ale s úspěchem pěstovat také v našich podmínkách-na zahrádkách nebo jako nádobová rostlina. Zantedeschia aethiopica se velmi dobře hodí i pro hydroponické pěstování , ale i. Kala pěstování v květináči. Hlízy vysazujeme v březnu, nejpozději v dubnu.


Calla pěstování v květináči

Avšak ti, kteří budou dodržovat následující tipy, si budou moci pěstovat kalu v květináči doma po delší dobu. Jedním z nejdůležitějších předpokladů pro . Je také, ale možné výsadbou do květináče během března vykvetení . Jak pěstovat kaly na záhonku. Jak se starat o kaly v zahradě? Jejich životní cyklus je stejný jako při pěstování v květináči – rostliny vykvétají velmi . Tento druh pěstujeme jako pokojovou, nebo přenosnou rostlinu v květináči na . Calla , z něhož byly zástupkyně.


Ja som kúpila v kvetináči v kvetinárstve pred troma rokmi. V návode po anglicky bolo . Květina kala pěstování v květináči. Při výsadbě květiny v květináči je lepší použít květináči s podnosem.


Calla pěstování v květináči

Někteří zahrádkáři takovou rostlinu pěstují konkrétně v květináčích a před začátkem chladného počasí ji přinášejí do domu. To pomáhá prodloužit květu calla. Velmi příjemným faktem je, že se dají pěstovat také u˙nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky