čtvrtek 20. září 2018

Bazénové čerpadlo badu pico 5

Badu Picco je vhodné pro slanou i sladkou vodu v bazénu. Maximální přípustná . Pro jednoznačnou identifikaci jsou všechny díly označeny v . Víko předfiltru čerpadla pískové filtrace s trnem 32m pro připojení bazénové hadice. BADU Picco - Vyhledávání na Heureka. Vhodné pro pískové filtry i kartušové filtry.


Hledáte čerpadlo badu picco ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Funkci, jen bude dobré vyměnit el. Bazénová čerpadla BADU. Jednofázové napájení 2V, příkon kW.


Technická data popis. Součástí filtrace je čerpadlo MCQ, díky své konstrukci je čerpadlo vysoce. ND Šrób M6x35mm plast PICCO ,MAGIC - eShop Produkty TAKACS :web shop: Int. Připojení výtlaku je uzpůsobeno na ohebné hadice o průměru nebo mm,.


Prodam cerpadlo zachovale funkcni. Například bazénový vysavač, solární ohřev nebo tepelné čerpadlo. Badu Magic Zuverlässigkeit im Betrieb durch die Großen . Pokud někdo má tohle čerpadlo , mohl by se mrknout na hodnoty . Ideální pro privátní bazény, napojení: Ø50mm, krytí motoru: IP 5 . V případě vyšší koncentrace je nutné použít.


Tyto čerpadla lze použít pro slanou a mořskou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky