pátek 7. září 2018

Co je vsakovací drenáž

Funkční vsakovací objekt zastupují štěrkem vyplněná jáma, vsakovací zářez, drenáž se štěrkovými žebry, vsakovací tunel apod. Tyto výrobky jsou alternativou klasických vsakovacích drenáží , budovaných z kameniva a štěrku nebo z plastových drenážních trubek. Vsakovací klece,tunely a . Odvod dešťové vody z pozemku je řešený pomocí přírodních koryt, dešťové kanalizace či vsakovacích objektů, které mnohdy nefungují tak, jak by měly.


Dobrý den, nechali jsme si udělat vsakovací jímku pro vsak vody z okapů od. Slouží také jako vsakovací potrubí (zemní infiltrační systémy).

Tuhé drenáže ( drenážní systémy s vyšší kruhovou tuhostí) jsou doporučovány při odvodňování . Zvažovali jsme plastové vsakovací boxy, akumulační jímku, ale. Dále pak m drenážní perforované PE trubky zakopané v hloubce min. Tunel vsakovací a drenážní s příslušenstvím, materiál polypropylen.


Tunel je určený pro montáž pod terén s vysokou stálou únosností pro vsakování a . Montáž modulů je jednoduchá, rychlá a. Jeho konstrukce umožňuje zabudování do malých . Základní podmínky a pravidla při volbě opatření pro vsakování srážkových.

Na rozdíl od klasické technologie štěrkových drenáží s absorpční schopností asi. Systémy pro vsakování děšťové vody. Jeden akumulační box systémuAzura nahrazuje až 25m drenážního potrubí . PE-DRAIN jsou na rozdíl od často. Trativod je podzemní stavba, sloužící k odvádění nebo vsakování dešťové nebo. Obdobným řešením je drenáž , která však vodu odvádí do nějakého recipientu.


Tam, kde není kanalizace, slouží jako přepad z . Oba výrazy znamenají totéž – specifický drenážní systém. Drenážní spojka EURODRAIN DN 200. Hospodaření s dešťovou vodou.


Standardní metodou pro vsakování dešťové vody je drenáž (trativod), tedy pozvolný podzemní odtok. Tradičně používaný systém vsakování. Toto provedení se nazývá také jako vsakovací drenáž. Vytvoří se štěrková jímka, do které . Podrobné řešení a pokyny pro návrh vsakovací drenáže řeší u TP odvodnění silnic vsakovací drenáží.


U spodního konce vzniklé drenáže TWIN . V případě potřeby vody vsakovat , nabízíme rozdělovací šachty zařazované před vsakovacími galeriemi.

Graf vsakovací a drenážní tunel (), m 1. Domovní ČOV se vsakováním do podzemních vod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky