čtvrtek 13. září 2018

Drenážní šachta dn 300

ACO FLEX-CONTROL Šachta kontrolní drenážní DN 3mm 502. Pro ucelenost systému nabízí společnost ACO kontrolní šachtu ACO Flex-control, která . Drenážní šachta ACO Flex-Control PE DN300. Montáž drenážních šachet Pipelife. Koncipované jsou pro bezproblémové připojení na odvodňovací a drenážní . Konstrukční délka, 9mm. Užitná délka, 6mm.


Hmotnost šachty , kg . Zobrazit celý popis. Revizní šachty kanalizační DN 3- 40Revizní šachty kanalizační DN. Celoperforovaná ohebná drenážní trubka z PVC-U DN 12 m, žlutá.


StormPipe – drenážní trubka SN (PE-HD). Proplachovací a kontrolní šachty v odvodnění silničních staveb. AquaPipe DN 3až DN 600. Kontrolní a proplachovací šachty z PE. Tuto šachtu je možné použít také pro drenážní potrubí.


Jsou koncipovány pro bezproblémové . Flexibilní drenážní trubky. PVC-U, barva oranžová, se kusy připojovacích hrdel DN 2a 3. Kryt šachty z PE (nepochůzný). Jako příslušenství drenážních systémů nabízí PIPELIFE dále kontrolní a čisticí šachty DN 3. Trubky ACO Flex z PVC - U (tvrzený polyvinylchlorid) jsou drenážní trubky s vysokou. Příslušenství ke vsakovacímu tunelu Graf 300.


Pro zajištění systému proti vzniku přetlaku při nátoku vody a podtlaku při vsakování. DRENÁŽNÍ ŠACHTA DN 300. NAPOJENÍ POTRUBÍ DN 100.


Plastové revizní kanalizační šachty DN 20 ID 31 DN 4a DN 630. Materiál: PVC nebo PP. PVC drenážní trubky flexibilní ( drenáže pro běžné použití). Dimenze: DN 3, vtoky DN 100. Vícevrstvé drenážní trubky.


Tyto trubky mají hladkou . Kanalizační a drenážní šachty. Přímé válcové hrdlové trouby s int.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky